Uppdragschef till arbetslivsintrikad verksamhet i Solna och Järfälla

Vi söker en grym uppdragschef som brinner för att leda, organisera och vidareutveckla arbetsgruppen.

Om dig

Då nuvarande uppdragschef för våra arbetslivsinriktade dagliga verksamheter i Solna och Järfälla ska gå vidare till nya utmaningar inom företaget så behöver vi förstärka vår organisation. Vi söker därför en grym uppdragschef som brinner för att leda, organisera och vidareutveckla arbetsgruppen. Vidare måste du vara en person som vågar fatta egna beslut, lära dig nya saker, ta hjälp när så behövs samt kunna prioritera mellan högt och lågt. Är du den vi söker? Du som söker har relevant akademisk examen eller annan motsvarande akademisk utbildning. Du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift samt tänker nytt. För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och handlingskraftig. Du behöver även ha förmågan att hantera snabba omställningar, vara strukturerad och organiserad. Du är van vid att arbeta självständigt och våga fatta beslut, samtidigt som du är en lagspelare. Du kommer att fungera som en marknadsförare för Funkisgruppen och behöver därmed känna varmt för vår verksamhet och dess målgrupp. Vi ser fram emot din ansökan!

Utbildning

Krav

Socialt arbete och omsorg:

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Kompetenser

Verksamhetsansvar

Daglig verksamhet

Personalansvar

Arbetsledarerfarenhet

Handledarerfarenhet

Kvalitetsutveckling, omsorg

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Enhetschef inom social omsorg:1-2 års erfarenhet

Enhetschef, hälso- och sjukvård:1-2 års erfarenhet

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård:1-2 års erfarenhet

LSS-handläggare:1-2 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Som uppdragschef har du ett helhetsansvar för din verksamhet. Du ska i samarbete med ledningen ansvara för att utveckla, anpassa och leda såväl det operativa som det administrativa arbetet. I rollen som uppdragschef arbetar du nära VD och tar ett stort ansvar för den dagliga driften. Du kommer bland annat att arbeta med personalplanering, handledning, fakturering och verksamhetsplanering i nära samarbete med dina samordnare. Du kommer även att ha en hel del kontakter med kunder, anhöriga, biståndshandläggare och övriga externa samverkanspartners. För att lyckas i rollen som uppdragschef är det viktigt att du har ett flexibelt och kreativt tankesätt. Du har även en mycket god förmåga att skapa samt bibehålla relationer samt förmåga att kunna tänka strategiskt och agera operativt. Vi erbjuder en utmanande och spännande roll, där du har möjlighet att utveckla och driva just dina specialistområden. Inom företaget så finns det en öppenhet för nya idéer och vi arbetar kontinuerligt med utveckla våra arbetssätt och rutiner för att vara ett effektivt team. Tjänsten kräver ett helikopterperspektiv och en flexibilitet samt en förståelse för funktionsnedsättningsområdet.

Övrigt

Anställningsvillkor
Sex månaders provanställning tillämpas

Tjänsten är på 100%

Arbetsplats
Solna/ Järfälla

Om oss

Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också sysselsättning enligt SoL, boendestöd, ledsagarservice enligt SoL och LSS, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). www.funkisgruppen.se.

Kontaktpersoner

Emma Lindberg, Affärsområdeschef emma.lindberg@funkisgruppen.se 0739738350

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator jimmy.persson@funkisgruppen.se +46728332276

FUNKISGRUPPEN AB
KORTA GATAN 7
17154 SOLNA

Telefonnummer

0852250160

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Ange referens Uppdragschef DV i ämnesraden.

 

Sök jobbet senast 8 februari 2019

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: arbete@funkisgruppen.se

Avlösare sökes!

Vi söker dig som vill arbeta som avlösare hos våra kunder.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta som avlösare i Stockholms området. Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Din profil

Utbildning

Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Språk

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Krav

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som avlösare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Arbetet består av vanligt förekommande omvårdnadsuppgifter. Erfarenhet av epilepsi är meriterande. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar. Vi har kunder i Solna, Sollentuna, Lidingö, Stockholm, Järfälla, Täby och Österåker

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkoren

Krav är att kunna arbeta kvällar och helger

Arbetsplats

STOCKHOLMS området

Om oss

Funkisgruppen växer – vi behöver dig! Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice, hemtjänst, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Solna, avlösarservice enligt SoL och LSS, arbetscoachning samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi har nu expanderat och behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare för arbete inom ledsagar- och avlösarservice.

Kontaktpersoner

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
+46728332276

Ida Thomasson, Uppdragschef
ida.thomasson@funkisgruppen.se
0765734859

 

Företagets adress

KORTA GATAN 7
171 06 SOLNA

Telefonnummer
0852250160

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Sök jobbet senast den

29 Januari 2019

Ansökningsreferens
AVL-2019
kan skickas per e-post: arbete@funkisgruppen.se

Kreativa handledare till daglig verksamhet sökes!

Våra dagliga verksamheter expanderar och vi behöver därför stärka upp med fler handledare.

Om dig

Våra dagliga verksamheter expanderar och vi behöver därför stärka upp med fler handledare. Som handledare hos oss är du en central funktion i arbetet med våra deltagare. Du är ansvarig för att utveckla, anpassa och leda aktiviteterna i verksamheten och du ska aktivt arbeta för att våra deltagare ges möjlighet till en meningsfull och individuellt utformad daglig sysselsättning. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad och har ditt fokus på det som deltagarna kan och klarar av – det som inte fungerar brukar de ha hört tillräckligt många gånger ändå. Din utbildning bör vara relevant för arbete inom LSS och det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare ser vi att du har grundläggande datakunskaper. Du som söker bör vara lugn och tydlig samt ha god social kompetens för att kunna stärka våra deltagare i de sociala situationer som kan uppstå i gruppen. Meriterande om du har arbetat på en daglig verksamhet eller som arbetscoach. Du kommer även vid behov stödja vår boendestödverksamhet. Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi söker dig som vågar ta för sig, komma med nya idéer och sätta dessa i verk. Du bör vara självgående och duktig på att motivera. Du behöver ha förmåga att skapa struktur då vår målgrupp kräver det och samtidigt ha en positiv attityd för att ”få med sig alla på tåget”. Som handledare blir du kontaktperson för ett visst antal deltagare och kommer att sköta dokumentation kring den enskilda individen, upprätta genomförandeplaner samt ha enskilda samtal.

Din profil

Utbildning

Krav

Socialt arbete och omsorg:

Gymnasial utbildning:

 

Språk

Svenska

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Meriterande

  Daglig verksamhet

  Coaching

  Motiverande samtal

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu handledare till våra dagliga verksamheter i Solna och Järfälla. Målsättningen för oss är att erbjuda en arbetslivsinriktad daglig verksamhet för personkrets 1 som, utifrån deltagarens förmågor och önskemål, lyfter självkänslan och ökar självförtroendet. Vi tror på en verksamhet som genomsyras av att den enskilde, utifrån sina egna förutsättningar, får vara med från ax till limpa. Detta oavsett om det handlar om att hitta en individuellt utformad praktik på en extern praktikplats eller att få vara med och påverka verksamheten och aktiviteterna i våra lokaler. Den röda tråden i allt vi gör är att vi arbetar för att förverkliga deltagarens drömmar och att förbereda för livet på den öppna arbetsmarknaden. För att göra detta och skapa meningsfullhet för våra deltagare så arbetar alla med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Dessa arbetsuppgifter varvas dessutom med olika utflykter och studiebesök. Allt utifrån deltagarnas egna önskemål. Allt vi gör inom vår verksamhet handlar därför om förberedelser för arbetsmarknaden, oavsett om man vill dit idag eller om 20 år. Det gäller allt från fikastunden tillsammans på morgonen, att vi har månadsmöten tillsammans, äter lunch ihop, utför arbetsuppgifter i grupp eller åker på aktiviteter tillsammans.

Övrigt

Lön

Individuell lönesättning

Vi erbjuder friskvårdsbidrag

Anställningsvillkor

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

2 tjänster  Solna (87,5 % tjänster)

1 tjänst i Järfälla (75 % tjänst)

Arbetsplats
Solna och Järfälla

Om oss

Funkisgruppen AB erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också boendestöd, ledsagarservice enligt SoL och LSS, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). www.funkisgruppen.se

 

Kontaktinformation

Jennie Eriksson, Samordnare jennie.eriksson@funkisgruppen.se 0736537308

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare jimmy.persson@funkisgruppen.se 0728332276

 

Företagets adress
KORTA GATAN 7 SOLNA

 

Telefonnummer
0852250160
E-post
arbete@funkisgruppen.se

 

Ansökan tas endast emot per e-post: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens Handledare DV 2018-12 i ämnesraden.

 

Sök jobbet senast 21 december 2018

 

 

 

Ansvarig ledsagare i bil sökes

Vi söker dig som vill arbeta med ledsagning i bil för våra kunder främst i söderort

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta med ledsagning i bil för våra kunder främst i söderort. Kanske är du student och vill arbeta extra? Eller vill ha ett extrajobb vid sidan av ditt ordinarie arbete? Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du som person är punktlig, behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Din profil

Utbildning

Krav

Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Språk
Svenska

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att finnas med som stöd för kund i bil vid resor till och från skolverksamhet. För att föraren ska kunna utföra sitt uppdrag så behövs en extra person i bilen som kan fokusera på kunden. Som ledsagare i bil är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar. Vi har kunder i bl.a. Solna, Sollentuna, Stockholm, Järfälla, och Österåker. Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Övrigt

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkoren

Vardagar, morgon och eftermiddagar. Omgående anställning
Arbetsplats

Huddinge (andra söderorts kommuner förekommer)

Om oss

Funkisgruppen växer – vi behöver dig! Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice, hemtjänst, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Solna, avlösarservice enligt SoL och LSS, arbetscoachning samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi har nu expanderat och behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare för arbete inom boendestöd, ledsagar- och avlösarservice. http://www.funkisgruppen.se

Kontaktinformation

Emma Lindberg, Uppdragschef
emma.lindberg@funkisgruppen.se
0739738350

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
+46728332276

 

Företagets adress

KORTA GATAN 7
171 06 SOLNA

Telefonnummer
0852250160

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Sök jobbet senast den 3 januari 2019

Ange ansökningsreferens: LED bil 2018-12

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Teckenspråkskunnig boendestödjare sökes!

Vi söker dig som kan teckenspråk och vill arbeta som boendestödjare hos våra kunder i Stockholm och Österåker.

Om dig

Vi söker dig som kan teckenspråk och vill arbeta som boendestödjare hos våra kunder i Stockholm och Österåker. Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Din profil

Utbildning

Krav

Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Språk

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Krav
Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar. Vi har kunder i Solna, Sollentuna, Lidingö, Stockholm, Järfälla och Österåker.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner
Individuell lönesättning

Om anställningsvillkoren
Kvällar och helger förekommer.

Arbetsplats

Stockholm och Österåker

Om oss

Funkisgruppen växer – vi behöver dig! Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice, hemtjänst, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Solna, avlösarservice enligt SoL och LSS, arbetscoachning samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi har nu expanderat och behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare för arbete inom ledsagar- och avlösarservice.

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Emma Lindberg, Uppdragschef
emma.lindberg@funkisgruppen.se
0739738350

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
0728332276

 

Företagets adress

KORTA GATAN 7
171 06 SOLNA

Telefonnummer
0852250160

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Sök jobbet senast den 9 januari 2019

Ansökningssätt e-post till: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens: BS teckenspråkig 2018-12