Ansvarsfull avlösare till pojke sökes

Nu söker vi dig som avlösare till våra kunder i Sollentuna

Sista ansökningsdag 10 juni
Ange referens AVL 2019-05/06 i din ansökan

Om dig

Vill du ha ett givande arbete där du känner att du gör skillnad för andra människor? Nu söker vi dig som avlösare till våra kunder i Sollentuna. Som anställd hos oss har du möjlighet vara flexibel och lägga ditt eget schema utifrån våra kunders behov.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av epilepsi. Vi vill att du som söker har erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du är pedagogisk, social och van att arbeta med barn. Erfarenhet av TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation) är meriterande.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet med våra kunder utgår ifrån en genomförandeplan och social dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare och du behöver ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och möjlighet finns att kunna kombinera arbetet med andra uppdrag hos oss inom boendestöd och ledsagning. Det går även bra att kombinera arbete hos oss med studier etc.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som avlösare så är det din uppgift att utifrån en 3,5 årig pojke erbjuda det stöd som individen behöver. Uppdraget som avlösare innebär att du avlastar vårdnadshavarna genom att ta hand om det barn du är avlösare för, antingen i hemmet eller i närområdet. i arbetet förekommer lyft.

Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov.

Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar.

ÖVRIGT

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Arbetslivserfarenhet

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, mindre än 1 års erfarenhet (Krav)

Utbildning

Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg (Krav)

Språk

Svenska (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Sollentuna i Stockholms län.

Arbetsgivaren

FUNKISGRUPPEN AB

Kontakt

Kontaktpersoner

Sofia Setterberg
Samordnare
sofia.setterberg@funkisgruppen.se
0765734853

Camilla Thuresson
Uppdragschef
camilla.thuresson@funkisgruppen.se
0762419401

Ass Samordnare för vår hemma-hos verksamhet

Funkisgruppen växer och till hösten öppnar vi nytt kontor och då behöver vi förstärka med fler personal till kontoret i Solna.

Om dig

Funkisgruppen växer och till hösten öppnar vi nytt kontor och då behöver vi förstärka med fler personal till kontoret i Solna.

Nu söker vi dig som vill arbeta som assisterande samordnare inom vår Hemma-hos verksamhet med insatserna ledsagning/avlösning och boendestöd.

Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt och kreativt tankesätt samt har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Dina arbetsuppgifter

Som assisterande samordnare inom hemma-hos verksamheten stöttar du samordnaren i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet hemma hos våra kunder. I rollen som assisterande samordnare ingår schemaläggning, personalmatchning, vikarieanskaffning, nära kundkontakter men också arbete ute hos kund.

Du är en person som vågar fatta egna beslut och vill lära dig nya saker samt kunna prioritera mellan högt och lågt. Du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Vidare ska du som söker ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har även som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå.

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om oss

Funkisgruppen AB erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också boendestöd, ledsagarservice, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sök jobbet

Ansök senast 28 juni
Ange referens 2019-06 Ass Samordnare i din ansökan

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till

Anställningsvillkor

6 månaders provanställning tillämpas

Kontakt

Kontaktpersoner

Samordnare till arbetslivsinriktad verksamhet

Som samordnare på den arbetslivsinriktade verksamheten arbetar du med att planera, leda och fördela det dagliga arbetet

Om dig

Som samordnare på den arbetslivsinriktade verksamheten arbetar du med att planera, leda och fördela det dagliga arbetet, i syfte att ge våra deltagare en stimulerande vardag och öka deras självständighet utifrån deras egna förutsättningar. I uppdraget ingår även att arbeta verksamhetsnära ute på golvet med våra deltagare. Du kommer även att ha en tät kontakt med samordnaren på vår arbetslivsinriktade verksamhet i Järfälla, där ni tillsammans planerar bemanning och aktiviteter. Som samordnare hos oss är du en central funktion för arbetet med våra deltagare. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad och har ditt fokus på det som deltagarna kan och klarar av – det som inte fungerar brukar de ha hört tillräckligt många gånger ändå. Vi söker dig som tidigare har arbetat som samordnare eller haft en tjänst som vi bedömer likvärdig. Din utbildning bör vara relevant för arbete inom LSS och det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande om du har arbetat på en daglig verksamhet eller som arbetscoach. Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Dina arbetsuppgifter

Målsättningen för oss är att erbjuda en Arbetslivsinriktad verksamhet för personkrets 1 som, utifrån deltagarens förmågor och önskemål, lyfter självkänslan och ökar självförtroendet. Vi tror på en verksamhet som genomsyras av att den enskilde, utifrån sina egna förutsättningar, får vara med från ax till limpa. Detta oavsett om det handlar om att hitta en individuellt utformad praktik på en extern praktikplats eller att få vara med och påverka verksamheten och aktiviteterna i våra lokaler. Den röda tråden i allt vi gör är att vi arbetar för att förverkliga deltagarens drömmar och att förbereda för livet på den öppna arbetsmarknaden. För att göra detta och skapa meningsfullhet för våra deltagare så arbetar alla med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Dessa arbetsuppgifter varvas dessutom med olika utflykter och studiebesök. Allt utifrån deltagarnas egna önskemål. Allt vi gör inom vår verksamhet handlar därför om förberedelser för arbetsmarknaden, oavsett om man vill dit idag eller om 20 år. Det gäller allt från fikastunden tillsammans på morgonen, att vi har månadsmöten tillsammans, äter lunch ihop, utför arbetsuppgifter i grupp eller åker på aktiviteter tillsammans.

Vi söker en engagerad samordnare till vår arbetsinriktade verksamhet i Solna. Som person är du flexibel och en god lagspelare. Du är ansvarstagande, strukturerad och ordningsam. Du behöver ha ett engagemang för ditt arbete, vara lösningsfokuserad och ha ett genuint intresse för målgruppen. Vidare har du erfarenhet av att arbeta administrativt och tycker om att arbeta med utveckling- och förändringsarbete. Du kommer även att delta i olika möten och samverka både internt och externt. Du ansvara bland annat för att den social dokumentationen utförs korrekt och att genomförandeplaner upprättas och följs upp. Du ansvarar även för studiebesök och uppstartsmöte med nya deltagare. Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Provanställning på 6 månader tillämpas.

Kontakt

Kontaktpersoner

Härlig kund söker personal

Nu söker vi dig som boendestödjare till en av våra kunder i Sollentuna.

Om dig

Vill du ha ett givande arbete där du känner att du gör skillnad för andra människor? Nu söker vi dig som boendestödjare till en av våra kunder i Sollentuna. Som anställd hos oss har du möjlighet vara flexibel och lägga ditt eget schema utifrån våra kunders behov.

Önskvärt av dig som söker är att du har erfarenhet av liknande arbete och som person är positiv och trygg i dig själv. Meriterande är att du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande, coachande arbetssätt och intresse av hästar.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet med våra kunder utgår ifrån en genomförandeplan och social dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare och du behöver ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och möjlighet finns att kunna kombinera arbetet med andra uppdrag hos oss inom boendestöd och ledsagning. Det går även bra att kombinera arbete hos oss med studier etc. Dag, kväll och helger förekommer.

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Erfarenhet av omvårdnadsuppgifter med både barn och vuxna samt coachande förhållningssätt är meriterande. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov.

Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar.

Välkommen med din ansökan!

 

ÖVRIGT

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Tjänstgöringsgrad: 10-50%

Anställningsvillkor

Kontakt

Kontaktpersoner

Samordnare till Skärholmen/ Tyresö sökes!

Funkisgruppen växer och till hösten öppnar våra nya kontor i Skärholmen och Tyresö vi behöver då förstärka med fler personal till dessa kontor.

Samordnare till Skärholmen/ Tyresö sökes

FUNKISGRUPPEN AB

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

 

Om dig

Funkisgruppen växer och till hösten öppnar våra nya kontor i Skärholmen och Tyresö vi behöver då förstärka med fler personal till dessa kontor.

Nu söker vi dig som vill arbeta som samordnare hos oss på Funkisgruppen. Vi har verksamhet inom Hemma-hos med insatserna ledsagning, avlösning och boendestöd där vårt mål är att göra det möjligt för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Vi har även arbetslivsinriktad verksamhet med daglig verksamhet och sysselsättning i syfte att ge våra deltagare en stimulerande vardag och öka deras självständighet utifrån deras egna förutsättningar. I uppdraget ingår även att arbeta verksamhetsnära ute på golvet med våra deltagare. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad och har ditt fokus på det som deltagarna kan och klarar av – det som inte fungerar brukar de ha hört tillräckligt många gånger ändå.

Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar!

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt och kreativt tankesätt samt har lätt för att skapa och bibehålla relationer. Vi söker dig som tidigare har arbetat som samordnare eller haft en tjänst som vi bedömer likvärdig och även högskoleutbildning är meriterande som t.ex. beteendevetarutbildning.

Dina arbetsuppgifter

Som samordnare ingår det att planera, leda och fördela det dagliga arbetet med våra kunder och deltagare. I rollen ingår dessutom schemaläggning, personalmatchning, vikarieanskaffning, nära kund- och deltagarkontakter men också arbete ute hos kund och med våra deltagare.

Du är en person som vågar fatta egna beslut och vill lära dig nya saker samt kunna prioritera mellan högt och lågt. Du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Vidare ska du som söker ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har även som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå.

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.

Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Om oss

Funkisgruppen AB erbjuder, förutom daglig verksamhet för personkrets 1, också boendestöd, ledsagarservice, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Anställningsvillkor

Ansök senast 5 juli
Ange referens 2019-06 Skärholmen/Tyresö i din ansökan

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till

Kontakt

Kontaktpersoner