Vill du vara med och lösa livspusslet för andra människor?

Nu söker vi dig som vill arbeta inom vår Hemma-hos verksamhet med insatserna ledsagning/avlösning och boendestöd.

Sista ansökningsdag 2 juni

Ange referens 2019-05 Hemma-hos i din ansökan

Om dig

Vill du ha ett givande arbete där du känner att du gör skillnad för andra människor? Nu söker vi dig som vill arbeta inom vår Hemma-hos verksamhet med insatserna ledsagning/avlösning och boendestöd. Som anställd hos oss har du möjlighet vara flexibel och lägga ditt eget schema utifrån våra kunders behov.

Vi vill att alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet med våra kunder utgår ifrån en genomförandeplan och social dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare och du behöver ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som Hemma-hos personal så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Erfarenhet av omvårdnadsuppgifter med både barn och vuxna samt coachande förhållningssätt är meriterande.

Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov.

Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar. Vi har kunder i bl.a. Nacka, Solna, Sollentuna, Lidingö, Stockholm, Järfälla, Täby, Österåker och Västerås.

Arbetslivserfarenhet

Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare, mindre än 1 års erfarenhet (Krav)

Utbildning

Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg (Krav)

Språk

Svenska

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Dag, kväll och helg förekommer

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.

Arbetsgivaren

FUNKISGRUPPEN AB

Postadress

FUNKISGRUPPEN AB
Korta gatan 7
171 06 SOLNA

Kontakt

Kontaktpersoner

Jimmy Persson
Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
072-833 22 76

Catharina Falk
Uppdragschef
catharina.falk@funkisgruppen.se
072-931 82 01

Ansvarsfull avlösare till pojke sökes

Nu söker vi dig som avlösare till våra kunder i Sollentuna

Sista ansökningsdag 10 juni
Ange referens AVL 2019-05/06 i din ansökan

Om dig

Vill du ha ett givande arbete där du känner att du gör skillnad för andra människor? Nu söker vi dig som avlösare till våra kunder i Sollentuna. Som anställd hos oss har du möjlighet vara flexibel och lägga ditt eget schema utifrån våra kunders behov.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av epilepsi. Vi vill att du som söker har erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du är pedagogisk, social och van att arbeta med barn. Erfarenhet av TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation) är meriterande.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Arbetet med våra kunder utgår ifrån en genomförandeplan och social dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare och du behöver ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och möjlighet finns att kunna kombinera arbetet med andra uppdrag hos oss inom boendestöd och ledsagning. Det går även bra att kombinera arbete hos oss med studier etc.

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som avlösare så är det din uppgift att utifrån en 3,5 årig pojke erbjuda det stöd som individen behöver. Uppdraget som avlösare innebär att du avlastar vårdnadshavarna genom att ta hand om det barn du är avlösare för, antingen i hemmet eller i närområdet. i arbetet förekommer lyft.

Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov.

Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar.

ÖVRIGT

Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Arbetslivserfarenhet

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, mindre än 1 års erfarenhet (Krav)

Utbildning

Gymnasial utbildning inom Socialt arbete och omsorg (Krav)

Språk

Svenska (Krav)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Sollentuna i Stockholms län.

Arbetsgivaren

FUNKISGRUPPEN AB

Kontakt

Kontaktpersoner

Sofia Setterberg
Samordnare
sofia.setterberg@funkisgruppen.se
0765734853

Camilla Thuresson
Uppdragschef
camilla.thuresson@funkisgruppen.se
0762419401