Strukturerad boendestödjare sökes!

Vi söker dig som vill arbeta som boendestödjare hos kund i Järfälla.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta som boendestödjare hos kund i Järfälla. På grund av en ökad förfrågan från vår kund gällande kvinnliga medarbetare sökes detta i förstahand, men välkomnar självklart alla sökanden. Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Funkisgruppen AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor – beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

Din profil

Utbildning

Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Språk

Svenska

Arbetslivserfarenhet

Krav

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Funkisgruppen har som mål att göra det möjligt för den enskilde att bo i egen lägenhet och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån egna förutsättningar och behov. Vi kompletterar det stöd av övriga insatser som samhället ger och vårt stöd grundar sig på respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Genom ett väl utvecklat kontaktmannaskap erbjuds den enskilde en social och praktisk stödinsats som syftar till att stärka förmågan att hantera vardagslivet, både inom och utom hemmets väggar. Vi har kunder i Solna, Sollentuna, Lidingö, Stockholm, Järfälla, Upplands Bro och Österåker.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkoren

Kvällar och helger förekommer.

Arbetsplats

JÄRFÄLLA

Om oss

Funkisgruppen växer – vi behöver dig! Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice, hemtjänst, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Solna, avlösarservice enligt SoL och LSS, arbetscoachning samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Vi har nu expanderat och behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare för arbete inom ledsagar- och avlösarservice.

Kontaktpersoner

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
+46728332276

Ida Thomasson, Uppdragschef
ida.thomasson@funkisgruppen.se
0765734859

 

Företagets adress

KORTA GATAN 7
171 06 SOLNA

Telefonnummer
0852250160

E-post
arbete@funkisgruppen.se

Sök jobbet senast den

3 november 2018

Ansökningsreferens
BS 2018-11
Ansökan skickas per e-post: arbete@funkisgruppen.se

Handledare till arbetslivsinriktad daglig verksamhet i Västerås

Som handledare hos oss är du en central funktion i arbetet med våra deltagare.

Om dig

Som handledare hos oss är du en central funktion i arbetet med våra deltagare. Du är ansvarig för att utveckla, anpassa och leda aktiviteterna på verksamheten och du ska aktivt arbeta för att våra deltagare ges möjlighet till en meningsfull och individuellt utformad daglig sysselsättning. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad och har ditt fokus på det som deltagarna kan och klarar av – det som inte fungerar brukar de ha hört tillräckligt många gånger ändå. Din utbildning bör vara relevant för arbete inom LSS och det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare ser vi att du har grundläggande datakunskaper. Du som söker bör vara lugn och tydlig samt ha god social kompetens för att kunna stärka våra deltagare i de sociala situationer som kan uppstå i gruppen. Meriterande om du har arbetat på en daglig verksamhet eller som arbetscoach. Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Din profil

Utbildning

Krav

Socialt arbete och omsorg:

Gymnasial utbildning:

 

Kompetenser

Meriterande

Handledarerfarenhet

Daglig verksamhet

Pedagogiskt förhållningssätt

Autism, omsorgserfarenhet

Aspergers Syndrom, omsorgserfarenhet

Funktionsnedsättning, omsorgserfarenhet

Coaching

Kommunalt boendestöd

 

Språk

Meriterande

Teckenspråk:

 

Arbetslivserfarenhet

Krav

Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:1-2 års erfarenhet

 

Meriterande

Stödpedagog:

Mindre än 1 års erfarenhet

Jobbcoach / Utbildningscoach:

Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Målsättningen för oss är att erbjuda en arbetslivsinriktad daglig verksamhet för personkrets 1 som, utifrån deltagarens förmågor och önskemål, lyfter självkänslan och ökar självförtroendet. Vi tror på en verksamhet som genomsyras av att den enskilde, utifrån sina egna förutsättningar, får vara med från ax till limpa. Detta oavsett om det handlar om att hitta en individuellt utformad praktik på en extern praktikplats eller att få vara med och påverka verksamheten och aktiviteterna i våra lokaler. Den röda tråden i allt vi gör är att vi arbetar för att förverkliga deltagarens drömmar och att förbereda för livet på den öppna arbetsmarknaden. För att göra detta och skapa meningsfullhet för våra deltagare så arbetar alla med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Dessa arbetsuppgifter varvas dessutom med olika utflykter och studiebesök. Allt utifrån deltagarnas egna önskemål. Allt vi gör inom vår verksamhet handlar därför om förberedelser för arbetsmarknaden, oavsett om man vill dit idag eller om 20 år. Det gäller allt från fikastunden tillsammans på morgonen, att vi har månadsmöten tillsammans, äter lunch ihop, utför arbetsuppgifter i grupp eller åker på aktiviteter tillsammans.

Övrigt

Lön

Månadslön 75% och utöver det timlön.

Anställningsvillkor
Anställningen som handledare omfattar 75%.

Möjlighet finns att arbeta upp till heltid inom våra övriga verksamhetsområden. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Arbetsplats

Västerås

Kontaktinformation

Helena Karlsson, Uppdragschef 0728332511

Företagets adress

Stansargränd 2 Västerås

Postadress

Funkisgruppen Västerås
Korta gatan 7
17154 Solna

Telefonnummer

0728332511

E-post

helena.karlsson@funkisgruppen.se

Den dagliga verksamheten är belägen i Kopparlunden, i ett trivsamt område, nära till allt.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens:

Handledare Västerås i ämnesraden.

Sök jobbet senast 25 november 2018

 

Boendestödjare till specifik kund i Västerås

Funkisgruppen expanderar och vi söker nu engagerade medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Om dig

Funkisgruppen expanderar och vi söker nu engagerade medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Du som söker är en duktig coach samt har stor kunskap kring att kunna skapa rutiner och struktur i vardagen. Som person är du ansvarsfull, självständig och har stor respekt och förståelse för den enskildes integritet. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper.

Din profil

Utbildning

Krav

Hälso- och sjukvård:

Gymnasial utbildning:

 

Kompetenser

Meriterande Coaching

Neuropsyk. funktionsnedsättning, omsorgserf.

Aspergers Syndrom, omsorgserfarenhet

Autism, omsorgserfarenhet

Kommunalt boendestöd

Daglig verksamhet

Psykiatrisk vård

Psykiatrisk öppenvård

Psykoterapi

 

Språk

Meriterande

Teckenspråk

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:Mindre än 1 års erfarenhet

Ledsagare:Mindre än 1 års erfarenhet

Jobbcoach / Utbildningscoach:Mindre än 1 års erfarenhet

Specialpedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Målsättningen med boendestöd är att göra det möjligt för den enskilde att bo i en egen bostad och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov. I rollen som boendstödjare så ingår det därmed att erbjuda konkret hjälp för att skapa förutsättningar för ett fungerande vardagsliv, praktiskt och socialt, inom och utom hemmets väggar. Vi söker nu boendestödjare till en specifik kund och du kommer då i huvudsak att arbeta hos hen men för den som önskar finns det möjlighet att även arbeta hos fler av våra kunder alternativt på vår dagliga verksamhet som är belägen i Kopparlunden.

Övrigt

Arbetstelefon

Friskvård

Anställningsvillkor

Omgående anställning. Anställningsform: Deltid (40% – 60%), Tillsvidare | Lön:Fast månads- vecko- eller timlön, Antal platser:2

Arbetsplats

Västerås

Om oss

Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom boendestöd, också ledsagarservice enligt SoL och LSS, personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, daglig verksamhet för personkrets 1 i Västerås, Järfälla och Solna samt avlösarservice enligt SoL och LSS. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL)

 

Kontaktinformation

Helena Karlsson, Uppdragschef helena.karlsson@funkisgruppen.se 0728332511

Företagets adress

Stansargränd 2 Västerås

Postadress

Funkisgruppen Västerås
Korta gatan 7
17154 Solna

Telefonnummer

0728332511

E-post
helena.karlsson@funkisgruppen.se

 

Skicka din ansökan och CV till arbete@funkisgruppen.se. Ange referens: Boendestödjare Västerås Vi kommer att anställa löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens Boendestödjare Västerås i ämnesraden.

Sök jobbet senast 25 november 2018

 

 

Vill du vara med och starta upp en arbetslivsinriktad verksamhet?

Nu söker vi dig som är en nytänkande samordnare till Österåker!

Om dig

Nu söker vi dig som är en nytänkande samordnare till vår arbetslivsinriktade verksamhet i Österåker! Din utbildning ska vara relevant för arbete inom LSS och det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare ser vi att du har grundläggande datakunskaper. Du som söker bör vara lugn och tydlig samt ha god social kompetens för att kunna stärka våra deltagare i de sociala situationer som kan uppstå i gruppen. Det är ett krav att du har arbetat på en daglig verksamhet eller som arbetscoach. Du kommer även vid behov stödja vår boendestödverksamhet. Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Den röda tråden i allt vi gör är att vi arbetar för att förverkliga deltagarens drömmar och att förbereda för livet på den öppna arbetsmarknaden. För att göra detta och skapa meningsfullhet för våra deltagare så arbetar alla med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Dessa arbetsuppgifter varvas dessutom med olika utflykter och studiebesök. Allt utifrån deltagarnas egna önskemål. Allt vi gör inom vår verksamhet handlar därför om förberedelser för arbetsmarknaden, oavsett om man vill dit idag eller om 20 år. Det gäller allt från fikastunden tillsammans på morgonen, att vi har månadsmöten tillsammans, äter lunch ihop, utför arbetsuppgifter i grupp eller åker på aktiviteter tillsammans.

Din profil

Utbildning

Krav

Gymnasial utbildning – Socialt arbete och omsorg

Meriterande

Handledarerfarenhet

Daglig verksamhet

Pedagogiskt förhållningssätt

Autism, omsorgserfarenhet

Aspergers Syndrom, omsorgserfarenhet

Funktionsnedsättning, omsorgserfarenhet

Coaching

 

Språk

Krav

Svenska

 

Arbetslivserfarenhet

Krav

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare, 1-2 års erfarenhet

 

Dina arbetsuppgifter

Som samordnare hos oss är du en central funktion i arbetet med våra deltagare och arbetar administrativt en viss del och resterande arbetstid i verksamheten, i nära samarbete med verksamhetschefen. Du är ansvarig för att utveckla, anpassa och leda aktiviteterna i verksamheten och du ska aktivt arbeta för att våra deltagare ges möjlighet till en meningsfull och individuellt utformad daglig sysselsättning. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad och har ditt fokus på det som deltagarna kan och klarar av – det som inte fungerar brukar de ha hört tillräckligt många gånger ändå. I din roll ingår bl.a. • Samordning inom din arbetsgrupp, gentemot deltagare, handläggare, god man samt anhöriga. • Schemaläggning och bemanning • Uppföljningar av bl.a. beställningar och genomförandeplaner

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkoren

Provanställning på 6 månader tillämpas.

Arbetsplats

Österåker

Om oss

Målsättningen för oss är att erbjuda en arbetslivsinriktad daglig verksamhet för personkrets 1 som, utifrån deltagarens förmågor och önskemål, lyfter självkänslan och ökar självförtroendet. Vi tror på en verksamhet som genomsyras av att den enskilde, utifrån sina egna förutsättningar, får vara med från ax till limpa. Detta oavsett om det handlar om att hitta en individuellt utformad praktik på en extern praktikplats eller att få vara med och påverka verksamheten och aktiviteterna i våra lokaler. Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder förutom daglig verksamhet för personkrets 1, även boendestöd, ledsagar- och avlösarservice enligt SoL och LSS samt även personlig assistans i hela landet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet!

 

Kontaktinformation

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare
jimmy.persson@funkisgruppen.se
+46728332276

Emma Lindberg, Uppdragschef
emma.lindberg@funkisgruppen.se
0739738350

 

Företagets adress

KORTA GATAN 7
171 06 SOLNA

Telefonnummer

0852250160

Sök jobbet senast den 23 november 2018

Om ansökan

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum

Välkommen med din ansökan till: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens: 2018-11 Samordnare Österåker

Flexibel boendestödjare i Österåker

Vi tror att du som söker brinner för att arbeta med människor.

Om dig

Vi tror att du som söker brinner för att arbeta med människor. Vi tror också att du är ansvarsfull, självständig samt har stor respekt och förståelse för den enskildes integritet. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker.

Din profil

Utbildning

Krav

Hälso- och sjukvård:

Gymnasial utbildning:

 

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:Mindre än 1 års erfarenhet

 

 

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att utifrån den enskildes önskemål och behov erbjuda det stöd som individen behöver. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Målsättningen med boendestöd är att göra det möjligt för den enskilde att bo i en egen bostad och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov. I rollen som boendstödjare så ingår det därmed att erbjuda konkret hjälp för att skapa förutsättningar för ett fungerande vardagsliv, praktiskt och socialt, inom och utom hemmets väggar.

Övrigt

Anställningsvillkor

Deltid (60% – 80%), Tillsvidare. Omgående anställning

Arbetsplats

Österåker

Om oss

Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder, förutom personlig assistans för barn och vuxna i hela landet, också boendestöd, ledsagarservice, daglig verksamhet för personkrets 1 i Solna, avlösarservice enligt SoL och LSS samt lägerverksamhet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet! Våra styrdokument är lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), socialtjänstlagen (SoL) samt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). http://www.funkisgruppen.se

 

Kontaktinformation

Emma Lindberg, Uppdragschef emma.lindberg@funkisgruppen.se 0739738350

Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare jimmy.persson@funkisgruppen.se +46728332276

FUNKISGRUPPEN AB
KORTA GATAN 7
17154 SOLNA

Telefonnummer

0852250160

E-post

arbete@funkisgruppen.se

 

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: arbete@funkisgruppen.se

Ange referens: Boendestöd Österåker i ämnesraden.

Sök jobbet senast

25 november 2018