Boendestödjare Västerås

Funkisgruppen söker engagerade medarbetare för att ingå i vårt fantastiska team i Västerås.

Om dig

I arbetet ingår coachande arbete samt att kunna skapa rutiner och struktur i vardagen men även att fungera som socialt stöd och bollplank. Du är ansvarsfull, självständig samt har stor respekt och förståelse för den enskildes integritet. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker. Alla sökande ska ha erfarenhet av arbete med vård och omsorg av fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vi har som målsättning att alla våra anställda är skötare eller har likvärdig utbildning som lägsta utbildningsnivå. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då dokumentation sker kontinuerligt kring varje deltagare bör du ha grundläggande datakunskaper.

Din profil

Utbildning

Krav

Hälso- och sjukvård:

Gymnasial utbildning:

Kompetenser

Meriterande Coaching

Neuropsyk. funktionsnedsättning, omsorgserf.

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som boendestödjare så är det din uppgift att, utifrån den enskildes önskemål och behov, erbjuda det stöd som individen behöver genom coachande arbete samt genom att skapa rutiner och struktur i vardagen. I arbetet som boendestödjare så ingår det därmed att erbjuda konkret hjälp för att skapa förutsättningar för ett fungerande vardagsliv, praktiskt och socialt, inom och utom hemmets väggar. Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras. Kunden äger sina timmar! Målsättningen med boendestöd är att göra det möjligt för den enskilde att bo i en egen bostad och att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar och behov.

Övrigt

Anställningsvillkor

Omgående anställning.

Arbetsplats

Västerås

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Helena Karlsson, Uppdragschef helena.karlsson@funkisgruppen.se 0728332511

Företagets adress

Stansargränd 2 Västerås

Postadress

Funkisgruppen Västerås
Box 6006
17106 Solna

Telefonnummer

0728332511

E-post

helena.karlsson@funkisgruppen.se

Skicka din ansökan och CV till arbete@funkisgruppen.se.

Ange referens Boendestödjare Västerås

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: arbete@funkisgruppen.se

Sök jobbet senast

30 september 2018

 

Engagerad och driven Verksamhetschef till Österåker.

Vi erbjuder dig ett kul och utmanande arbete med mycket omväxling.

Engagerad och driven Verksamhetschef till Österåker

Funkisgruppen AB är ett företag inom TransportIT Group AB. Vi erbjuder förutom daglig verksamhet för personkrets 1, även boendestöd, ledsagar- och avlösarservice enligt SoL och LSS samt även personlig assistans i hela landet. Vi strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena – vi löser livspusslet!

Funkisgruppen växer och vi etablerar oss i Österåker. Vi har just anskaffat en lokal i området och nu söker vi dig som vill bygga upp vår arbetslivsinriktade verksamhet!

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett kul och utmanande arbete med mycket omväxling.  Då verksamheten inte är uppstartad än kommer du initialt att ägna mycket av din tid till att marknadsföra oss som företag. Ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att arbeta med allt från att skaffa uppdrag till att rekrytera medarbetare och organisera verksamheten.

Till din hjälp har du kollegor vid våra befintliga verksamheter i Solna, Järfälla och Västerås som gärna stöttar dig vid behov. Precis som du förväntas stötta övrig verksamhet.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort engagemang och erfarenhet från vårdsektorn. Du har erfarenhet av att bygga upp och driva ny verksamhet och har arbetat med LSS/målgrupp daglig verksamhet. Du motiveras av att starta upp, leda och organisera och du är en flexibel person som inte backar för att hugga i där det behövs.

Du kan prioritera mellan högt och lågt och fattar beslut när så krävs. Du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och är öppen för att lära dig nya saker och tar hjälp när det behövs.  Det är meriterande med ett bra kontaktnät i området.

Du har akademisk utbildning som socionom, beteendevetare eller motsvarande eftergymnasial utbildning, företrädesvis inom vårdsektorn, eller likvärdigt samt minst 2 års erfarenhet av LSS-verksamhet. Det är viktigt att din utbildning möjliggör att du kan stå på tillstånd för daglig verksamhet enligt 9 § 10 LSS hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

 

Ansökan

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta:
Emma Lindberg, Uppdragschef. Tel: 073-9738350
Jimmy Persson, Kvalitetskoordinator/Rekryterare. Tel: 072-8332276

Välkommen med din ansökan senast 31 Oktober 2018 som du mailar till: arbete@funkisgruppen.se

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utgångsdatum