Arbetscoachning

Röd -pusselbit

 

Vi gör det tillsammans!

Är du över 16 år och saknar arbete eller annan sysselsättning? Drömmer du om att få ett arbete men tycker att det är svårt att hitta rätt ord i CV eller personligt brev? Eller drar du dig för att gå på intervju för att du inte vet hur du ska svara?

Till oss är alla välkomna och tillsammans hittar vi en lösning för just dig!

Vårt gemensamma mål är att du ska hitta en plats på arbetsmarknaden, oavsett om det gäller arbete eller studier. Tillsammans strävar vi mot detta genom att utifrån just dina önskemål och idéer jobba med t ex något av följande:

Bygga självförtroende och självkänsla - vi hjälper dig att hitta och utveckla dina styrkor!

Skriva CV och personligt brev - i lugn och ro kan vi hjälpa dig med just ditt CV och personliga brev. Så att du får bästa genomslag när du söker jobb.

Skaffa dig praktikplatserfarenheter. Om du vill kan du komma ut på praktik för att få de erfarenheter och kontakter som behövs för en anställning.

Hjälpa dig igång med studier. Vet du inte hur du ska komma igång? Vi kan hjälpa dig!

Intervjuteknik - vi ser till att du är väl förberedd när du kommer till en anställningsintervju.

Var du kan hitta just ditt jobb eller din studieplats. Vilka ställen ska du leta information på? Är det någon du borde söka upp eller ringa?

Vi diskuterar, stöttar och peppar dig!
Vill du veta mer och/eller boka studiebesök och träffa någon av våra coacher är du välkomman att kontakta vår coach Maria på telefon: 070-419 49 67. Du kan också läsa mer i våra informationsblad:

Arbetscoachning i Sollentuna

Jobbexpert i Nacka

Arbetscoachning vid skrivbordet