Daglig verksamhet

 Röd -pusselbit 

Funkisgruppen erbjuder daglig verksamhet för personkrets 1 i våra lokaler i Solna. Vår arbetslivsinriktade verksamhet hjälper deltagare att komma i kontakt med arbetsmarknaden, främst genom individuellt utformad praktik och nära kontakt med sin arbetscoach/handledare. Vi erbjuder även arbetsuppgifter i våra lokaler för den som önskar det, detta främst genom vårt samarbete med vårt systerföretag, Samtrans Skol- och Handikapptransporter AB. 

Målsättning med den dagliga verksamheten:

- Den individuella målsättningen för den enskilde kan variera från att få en meningsfull sysselsättning till att via praktikerfarenheter få en anställning på den öppna arbetsmarknaden. 

- Den gemensamma målsättningen för alla våra deltagare är att erbjuda en daglig verksamhet som, utifrån deltagarnas egna förmågor och önskemål, ökar självförtroende och självkänsla. 

Förutom att den dagliga verksamheten erbjuder stöd och hjälp för att komma i kontakt med arbetsmarknaden, ges även möjlighet att delta i sociala aktiviteter så som utflykter och studiebesök. Här skapas en känsla av att få vara en del av ett sammanhang! Vi är övertygade om att denna kombination är det bästa sättet för att öka individens personliga utveckling och delaktighet i samhället. 

 
Vill du veta mer och/eller boka studiebesök är du välkommen att kontakta samordnare Jesper 073-672 91 92. Emma är barnledig, åter maj 2017. Vi är idag godkända utförare för dig som bor i Solna, Sollentuna, Järfälla, Täby och Upplands- Bro. Bland vår personal finns kunskaper även i andra språk, bl a serbokroatiska och teckenspråk.


 DV Collage

Här är bilder från några av våra aktiviteter. En dag besökte vi ett stall och vi sänder också en egen podd!  Café Funkis bakar varje tisdag och vi finns i naturskön miljö som inbjuder till hälsopromenader året runt.