Funkisgruppen erbjuder arbetslivsinriktad daglig verksamhet för personkrets 1.

Vi vill att deltagarna ska ha en meningsfull och stimulerande sysselsättning, och oavsett om de vill ut till den öppna arbetsmarknaden idag eller om 20 år så ges man möjligheten att utveckla sina förmågor på vägen dit.

Hos oss arbetar deltagarna med riktiga arbetsuppgifter, enskilt eller i grupp, i våra egna lokaler eller ute på en extern praktikplats. Under våren har Funkisgruppens dagliga verksamhet i Järfälla startat ett projekt för att stärka deltagarnas engagemang och utveckla arbetslivsinriktningen ytterligare ett steg, vilket resulterat i Café Girobullen. Deltagarna har varit med från ax till limpa vad gäller utveckling och etablering av caféverksamheten och har bland annat varit delaktiga i att ta fram en logotyp, ordnat med betalningslösningar samt bakat och ordnat provsmakning hos personal och grannföretag för att skapa efterfrågan av caféets bakverk. Favoriterna hos provsmakarna just nu är saftiga citron-/blåbärsmuffins och underbara kanelbullar.

Nu planeras det för att trycka upp förkläden också som skall användas vid bakning och försäljning.

Café Girobullen är en härligt kreativ verksamhet, där deltagarna ska producera och leverera fantastiska bakverk på beställning inom Funkisgruppen samt av närliggande företag.

Vi är mycket stolta över att redan ha levererat till en första betalande kund och ser fram emot många fler!