Funkisgruppen och Covid 19

Funkisgruppen arbetar dagligen med åtgärder för att minska spridningen av Covid-19 i hela vår verksamhet samt följer noga Folkhälsomyndighetens rapportering och riktlinjer.

Ledning och information

Funkisgruppens ledning har regelbundna uppföljningar kring Corona-relaterade frågor för att säkerställa att vi har rätt fokus och resurser i våra verksamheter.

Vi informerar regelbundet vår personal kring förändrade riktlinjer och rutiner.

Insatser

Vi jobbar som vanligt med våra insatser och tar emot nya kunder/deltagare.

Besök i våra verksamheter

Våra symptomfria deltagare och personal får närvara som vanligt och vi tar emot bokade möten/besök i våra lokaler. Detta gör vi för att säkra en trygg arbetsplats för deltagare och personal.

Skyddsutrustning

Vi jobbar efter riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och har god tillgång till skyddsutrustning och handsprit.

Generella rutiner för att minska smittspridning

Vi samlar inte större personalgrupper, möten osv. sker via digitala lösningar så som Teams eller liknande.

Vår personal genomgår regelbundet en digital utbildning i Basala hygienrutiner.

Läs mer på folkhalsomyndigheten.se

Tillsammans minskar vi spridningen!

Vår värdegrund

Alla människor har rätt till ett bra liv, oavsett funktionsnedsättning.

Grunden i Funkisgruppens arbete utgörs av vår värdegrund och humanistiska människosyn. Alla människors lika värde, det goda professionella bemötandet samt våra värdeord är vägledande för allt vi gör.

Våra värdeord

Professionellt: Vi fokuserar på rätt saker, är kunniga samt utför vårt arbete med kundfokus.

Ansvarsfullt: Genom engagemang och eget ansvar säkerställer vi våra kunders omhändertagande i alla sina kontakter med Funkisgruppen.

Respektfullt: Respekt handlar om att ge och få – ömsesidigt. Vi lyssnar på varandra och vi har förståelse för allas olikheter. Det är viktigt med återkoppling och att vi håller vad vi lovar.  

Tydligt: I vår organisation vet alla vad som förväntas av oss, som medarbetare och företag.

Och av en strävan om att vi ska ha roligt tillsammans. Vi vill förverkliga drömmar!

Vi som jobbar på Funkisgruppen

På Funkisgruppen vet vi att personalen är vårt viktigaste verktyg för att kunna erbjuda våra kunder god kvalitet. För att vår personal ska ha möjlighet att utvecklas och växa, inom såväl företaget som person, så arbetar vi därför med kontinuerlig kompetensutveckling. Vi är även medlemmar i Vårdföretagarna Almega och har kollektivavtal så att vår personal ska känna sig trygga.

På Funkisgruppen är vi väldigt stolta över vår personal.

Vår personal har en bred erfarenhet och utbildningar som finns representerade hos oss är bland annat socionom, beteendevetare, fritidspedagog, lärare, specialpedagog och undersköterska.

Det finns även en bred språkkompetens inom personalgruppen, till exempel engelska, arabiska, serbokroatiska och teckenspråk.

Vi är ungefär 130 stycken anställda som jobbar inom våra olika verksamhetsområden. Det är var och en inom personalgruppen som i mötet med kunden både avgör den upplevda kvaliteten i våra tjänster och hur väl vår målsättning att hjälpa till att uppfylla kundens drömmar faller ut.

Senaste nytt

Vi söker personal till spännande uppdrag

Är du eller någon du känner intresserad av att arbeta som ledsagare eller avlösare? Det är ett spännande och omväxlande arbete som dessutom går utmärkt att kombinera med studier eller annat deltidsarbete. Arbetet planeras ofta på kvällar och helger och det finns...

läs mer

Underleverantör av hemtjänstinsatser

Vi stärker upp vår hemtjänstverksamhet i Järfälla ytterligare genom ett samarbete med vår nya underleverantör, Annas Hemtjänst & Service i Sverige AB. Tillsammans skapar vi ännu bättre förutsättningar för en trygg bemanning med erfaren personal som alltid har...

läs mer