mountainbike
Huddinge

Avlösning i Huddinge med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga partner för avlösning i Huddinge. Vi förstår att avlösning är en viktig del av din vardag, och vi är här för att erbjuda trygg avlastning och möjlighet för dig att ägna tid åt dina egna aktiviteter.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Trygg avlastning och tid för egna aktiviteter

Vår avlösning ger dig möjlighet till trygg avlastning i vardagen. Du kan koppla av, ägna dig åt syskon eller ägna tid åt dina egna aktiviteter utanför hemmet. Vi förstår vikten av att du får den tid och utrymme du behöver för att må bra.

Inför uppstart av insatsen

När du väljer Funkisgruppen för avlösning bokar vi in ett hembesök för att sätta igång insatsen på bästa sätt. Under hembesöket går vi tillsammans igenom din beställning och diskuterar dina behov. Vi lyssnar till dina önskemål och försöker förstå vilken typ av person som skulle passa bäst för uppdraget. Vi värdesätter din delaktighet och dina åsikter, och därför har vi en löpande dialog med dig. På så sätt kan du påverka när, var, och hur avlösningen ska utföras.

Rätt person för uppdraget

Vi är medvetna om att varje individ är unik, och därför strävar vi efter att skapa den bästa matchningen mellan dig och din avlösare. Vår personal har omfattande kompetens och erfarenhet när det kommer till att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Men kompetens är en sak; bemötande och personkemi är minst lika viktigt. Vi lägger stor vikt vid att den avlösare vi väljer är i harmoni med dina behov, så att du får det stöd som beviljats på bästa möjliga sätt.

Om du någonsin har behov eller önskemål om att byta ut din befintliga avlösare eller lägga till fler avlösare i ditt team, så är vi här för att samarbeta med dig. Vår främsta målsättning är att du ska känna dig trygg och nöjd med din insats och de avlösare som besöker dig.

Vill du veta mer om vår avlösning i Huddinge?

Om du vill ha ytterligare information om vår avlösningstjänst är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen. Här nedan hittar du de rätta kontaktuppgifterna, sorterade efter den kommun du tillhör. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna erbjuda dig den bästa avlastningen i Huddinge.