mountainbike
Järfälla

Avlösning i Järfälla med Funkisgruppen

När du behöver tillfällig avlösning i hemmet, oavsett om du är förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning, kan du lita på Funkisgruppen i Järfälla. Vi erbjuder professionell och pålitlig avlösningstjänst för att ge dig den trygghet och tid du behöver för egna aktiviteter.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Trygg avlastning och tid för egna aktiviteter

Vår avlösningstjänst ger dig möjlighet till en trygg avlastning i din vardag. Du får ett tillfälle att koppla av, ägna tid åt eventuella syskon eller ägna dig åt aktiviteter på egen hand utanför hemmet. Vi förstår vikten av att du som närstående också behöver tid och utrymme för egna intressen och behov.

Möjlighet att påverka när och hur insatserna ska utföras

Innan vi startar upp insatsen bokar vi ett hembesök. Under detta möte går vi igenom den aktuella beställningen tillsammans med dig. Vi diskuterar dina behov och önskemål samt vilken typ av person som skulle vara bäst lämpad för uppdraget. Vi värdesätter din delaktighet och strävar efter att skapa en individanpassad plan för att säkerställa att avlösningen utförs på det sätt som passar dig och din familj bäst.

Rätt person för uppdraget

Vår personal är välutbildad och har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Vi inser att rätt bemötande och personkemi är avgörande för att avlösningen ska vara så effektiv och positiv som möjligt. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha dig med en avlösare som inte bara har rätt kompetens utan även personlig lämplighet. Vi strävar efter att ge det stöd som har beviljats på bästa möjliga sätt.

Om det finns något behov eller önskemål om att byta ut en befintlig avlösare eller att tillsätta fler avlösare, så planerar vi detta i samråd med er. Vårt mål är att ni som familj ska känna er helt trygga med avlösningstjänsten och de avlösare som besöker er.

Vill du veta mer om vår avlösning i Järfälla?

Om du vill lära dig mer om vår avlösningstjänst, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen i Järfälla, är du välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du kontaktuppgifter som är specifika för Järfälla, så att du kan nå oss och få den hjälp och information du behöver. Vi ser fram emot att vara en tillförlitlig partner i ditt behov av avlösning och att skapa möjligheter för dig att njuta av ditt eget liv och dina intressen.