mountainbike
Lidingö

Avlösning i Lidingö med Funkisgruppen

När vardagen blir överväldigande och krävande som förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning, kan Funkisgruppen erbjuda dig den avlastning du behöver. Vi erbjuder skräddarsydd avlösning som är utformad för att ge dig trygghet och möjlighet att ta tid för dig själv eller dina andra nära och kära.

Funkisgruppen avlösning i Lidingö har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Avlastning som skapar trygghet och möjligheter

Vi förstår att omsorgsrollen kan vara utmanande och krävande. Vår avlösning ger dig möjlighet att koppla av och återhämta dig, samt att ägna tid åt dina egna behov och önskemål. Med vårt stöd kan du exempelvis umgås med eventuella syskon släppa ansvaret för en stund, eller ägna dig åt egna aktiviteter utanför hemmet.

Skräddarsydd omsorg enligt dina önskemål

Innan insatsen påbörjas, besöker vi dig för att gå igenom dina behov och önskemål. Tillsammans diskuterar vi din beställning och utformar en plan som passar just dig. Vi vill att du ska vara delaktig i processen och ha möjlighet att påverka när och hur avlastningen ska utföras. Vi anpassar oss i så hög utsträckning som möjligt till dina önskemål och ditt schema.

Professionell och kärleksfull omsorg

Vår personal har gedigen erfarenhet och kompetens inom området funktionsnedsättningar. Vi inser att det inte bara handlar om att erbjuda professionell omsorg utan också om att bygga upp en relation baserad på förtroende. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt avlösare som inte bara har rätt kompetens utan också rätt personkemi för att passa dina specifika behov. Om du har önskemål om att byta ut befintliga avlösare eller tillsätta fler, kommer vi att planera detta tillsammans med dig så att du känner dig helt trygg med den insats vi erbjuder.

Vill du veta mer om vår avlösning i Lidingö?

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi arbetar med avlösning, vår kompetenta personal och hur vi kan hjälpa dig och dina närstående, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att svara på dina frågor, ge dig mer information om vår verksamhet och guida dig genom hur vi kan tillgodose dina behov på bästa möjliga sätt. Funkisgruppen är här för att stödja dig och dina närstående i Lidingö, och vi är dedikerade till att skapa en bättre vardag för er. Nedan hittar du kontaktuppgifter baserat på den kommun du tillhör.