mountainbike
Nacka

Avlösning i Nacka med Funkisgruppen

Funkisgruppen i Nacka erbjuder pålitlig avlösning i hemmet för dig som är förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning. Vi förstår de utmaningar och behov som kan uppstå i vardagen och strävar efter att erbjuda en avlastning som är skräddarsydd för att passa just dig och dina nära och kära.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Trygg avlastning och tid för dina aktiviteter

Vår avlösning är utformad för att ge dig en trygg och pålitlig avlastning i din vardag. Med vår avlösning får du tid att ägna dig åt dina egna aktiviteter eller för att helt enkelt koppla av. Det kan vara tid att umgås med syskon, familj eller vänner eller möjlighet att genomföra aktiviteter på egen hand utanför hemmet.

Möjlighet att påverka insatsen

Vi tror på att varje familj och varje situation är unik. Därför strävar vi efter att ge dig möjlighet att påverka när och hur våra avlösningen ska utföras. Innan vi påbörjar insatsen bokar vi in ett hembesök, där vi tillsammans går igenom beställningen och diskuterar dina specifika behov. Vi är här för att lyssna på dig och anpassa insatsen efter dina önskemål. Genom en löpande dialog ger vi dig möjlighet att vara delaktig i beslut om var, när och hur avlösningen ska utföras.

Rätt person för uppdraget

Funkisgruppens personal är noggrant utvald och har omfattande kompetens och erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Vi förstår att det inte bara handlar om kompetens, utan även om bemötande och personkemi. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta rätt matchning vid valet av avlösare. Vi vill se till att den person som kommer till ert hem inte bara har den rätta kompetensen utan också den rätta personkemin för att möta era behov på bästa möjliga sätt. Om det uppstår behov eller önskemål om att byta ut befintliga avlösare eller att tillsätta fler, så finns vi här för att planera och anpassa insatsen i samråd med er. Vi strävar efter att ni alltid ska känna er trygga med de avlösare som kommer till er hem.

Vill du veta mer om vår avlösning i Nacka?

Om du är intresserad av att veta mer om hur vår avlösningsverksamhet kan stödja dig och din familj i Nacka, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att svara på dina frågor och berätta mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan och kan välja Nacka som din kommun för att se hur vi kan hjälpa er.