mountainbike
Solna

Avlösning i Solna med Funkisgruppen

Välkommen till Funkisgruppen, din pålitliga utförare av avlösning i Solna, med engagemang för att stödja föräldrar och närstående till personer med funktionsnedsättningar. Vi inser att vardagen kan vara utmanande och krävande för dig. Därför är vårt främsta mål att erbjuda dig en trygg och pålitlig avlastning som inte bara ger dig tid för avkoppling, utan också möjligheten att ägna dig åt dina egna aktiviteter.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Skapar trygghet och tid för egna aktiviteter

Vår avlösning ger dig den trygghet du behöver i vardagen. Genom avlösningen skapar vi möjligheter för dig att koppla av och ägna dig åt egna aktiviteter. Oavsett om du vill ägna tid åt syskon eller helt enkelt ha tid för dig själv utanför hemmet, finns vi här för att stötta dig.

Flexibilitet för dina behov

Innan vi påbörjar insatsen bokar vi in ett hembesök, där vi diskuterar dina aktuella behov och önskemål. Detta ger oss möjlighet att skapa en genomförandeplan tillsammans med dig, där vi fastställer hur och när avlösningen ska utföras. Vår främsta prioritering är att du ska vara delaktig och kunna påverka när, var och hur avlösningen bäst passar dig och din familj.

Kompetent personal och individanpassat stöd

Vår personal har omfattande kompetens och erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Vi förstår att det är viktigt att inte bara ha kompetens inom området utan även att skapa en positiv och givande relation med våra kunder. Därför är bemötande och personkemi avgörande faktorer för oss.

Vi strävar efter att matcha dig med en lämplig avlösare som inte bara har rätt kompetens utan även rätt personliga egenskaper för att möta dina specifika behov. Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut en befintlig avlösare eller tillsätta fler, planerar vi detta i samråd med er. Vi vill att du ska känna dig trygg med våra insatser och de avlösare som besöker er.

Vill du veta mer om vår avlösning i Solna?

Om du vill veta mer om vår avlösningsverksamhet och hur vi kan stödja dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen. Vi är här för att skapa trygghet och ge dig tid för egna aktiviteter i din vardag.