mountainbike
Stockholm

Avlösning i Stockholm med Funkisgruppen

Funkisgruppen erbjuder professionell avlösning i hemmet för dig som är förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning. Vår tjänst syftar till att skapa trygghet och möjliggöra tid för egna aktiviteter samtidigt som den enskilde får den omsorg och stöd som behövs.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

 Trygg avlastning och tid för egna aktiviteter

Vi förstår att varje situation är unik, och därför anpassar vi avlösningen för att möta dina specifika behov. Genom avlösningen erbjuder vi dig en trygg avlastning i vardagen, vilket ger dig möjlighet till avkoppling och tid att ägna dig åt dina egna intressen och aktiviteter. Vi förstår hur värdefull den här tiden är för dig och strävar efter att göra den så bekväm och givande som möjligt.

Möjlighet att påverka när och hur insatserna skall utföras

Vi sätter dig som kund i centrum och tror på samarbete och kommunikation för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna. Innan vi påbörjar insatsen bokar vi in ett hembesök där vi tillsammans går igenom beställningen och era behov. Vi diskuterar hur du vill att avlastningen ska utformas och vilken typ av person som bäst passar för uppdraget. Vi vill att du ska vara delaktig och ha möjlighet att påverka när, var och hur avlösningen utförs. Det är viktigt för oss att dina önskemål och behov blir tillgodosedda på bästa sätt.

Rätt person för uppdraget

Vi är stolta över vår personal som besitter bred kompetens och erfarenhet inom området funktionsnedsättningar. Men vi vet också att bemötande och personkemi är avgörande faktorer för att skapa en positiv och givande relation mellan avlösaren och den som behöver stödet. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha rätt avlösare med dina behov och önskemål. Genom att säkerställa att avlösaren är en god matchning för dig, kan vi erbjuda det mest effektiva och stödjande avlastningsstödet som du har blivit beviljad.

Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut befintlig avlösare eller tillsätta fler, så är vi alltid lyhörda för dina önskemål. Vi vill att du ska känna dig helt trygg med vår insats och de avlösare som vi skickar till dig. Ditt välbefinnande och behov är vår högsta prioritet.

Läs mer om avlösning i Stockholm

Funkisgruppen i Stockholm erbjuder skräddarsydd avlastning och stöd för dig som behöver avlösning i hemmet. Vi strävar efter att ge dig trygghet och tid för egna aktiviteter, samtidigt som vi ger dig möjlighet att påverka när och hur avlastningen utförs. Med vår erfarna och kompetenta personal, fokuserar vi på att skapa en bra matchning mellan avlösare och behov, så att du får den bästa möjliga supporten. Om dina behov förändras eller om du har önskemål om att byta ut avlösare, är vi alltid beredda att anpassa oss efter dig och din situation.

Låt Funkisgruppen vara din pålitliga utförare när det gäller avlösning i Stockholm. Vi är här för att göra din vardag enklare och mer hanterbar, samtidigt som vi skapar en meningsfull och givande upplevelse för dig och den du tar hand om. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot skräddarsydd avlösning i hemmet. Vi ser fram emot att hjälpa dig.