mountainbike
Täby

Avlösning i Täby med Funkisgruppen

När vardagen känns överväldigande och krävande kan avlösning vara lösningen för att skapa en stunds återhämtning och andrum. Funkisgruppen erbjuder professionell avlösning i Täby för dig som är förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning. Vårt mål är att ge dig trygg avlastning i din vardag och samtidigt skapa utrymme för egna aktiviteter, såsom att ägna tid åt syskon eller genomföra aktiviteter på egen hand utanför hemmet.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Få tid för återhämtning

Genom vår avlösning får du möjlighet att koppla av och ta hand om dig själv.  Med avlösning från Funkisgruppen kan du känna dig säker och veta att din nära och kära är i trygga händer.

Skräddarsydd avlösning efter dina behov

Vi förstår att varje situation är unik och att dina behov varierar. Därför är vi här för att erbjuda skräddarsydd avlösning som anpassas efter dig och din närståendes situation.  

Personlig dialog och samarbete

Innan vi påbörjar avlösningen bokar vi in ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov och önskemål. Vi diskuterar hur insatserna ska utföras och vilken typ av person som skulle vara bäst lämpad för uppdraget. Vi har en löpande dialog med dig för att du ska kunna vara delaktig och påverka när och hur avlösningen ska ske. Vi tror på att du som är närstående är den som känner din närstående bäst, och vi arbetar tillsammans för att säkerställa att behoven och förväntningarna uppfylls.

Erfaren och omtänksam personal

Vår personal har bred kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Vi är medvetna om att det inte bara handlar om att ge praktiskt stöd, utan också om att skapa en meningsfull relation med din närstående. Bemötande och personkemi är avgörande faktorer, och vi lägger stor vikt vid att matcha rätt avlösare med dina behov. Vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm med de avlösare som kommer till er.

Flexibilitet och anpassning

Vi är medvetna om att behoven kan förändras över tid. Om det uppstår behov eller önskemål om att byta ut befintliga avlösare eller tillsätta fler, så är vi här för att hjälpa er. Vi planerar och anpassar insatserna i samråd med dig och arbetar för att ni alltid ska vara nöjda med de avlösare som finns i ert hem. Vi vill att ni ska känna er trygga och nöjda med de avlösningstjänster vi erbjuder.

Vill du veta mer om vår avlösning i Täby?

Kontakta oss för att få ytterligare information om våra tjänster, vår kunniga personal och hur vi kan skräddarsy avlösningen efter dina specifika behov. För att hitta rätt kontaktuppgifter för Täby, välj Täby i listan nedan. Funkisgruppen finns här för att stötta dig och skapa en tryggare vardag.