mountainbike
Tyresö

Avlösning i Tyresö med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga utförare när det kommer till avlösning i Tyresö. Vi förstår att vardagen som förälder eller närstående till någon med en funktionsnedsättning kan vara krävande. Vårt mål är att erbjuda dig tillfällig avlösning i ditt eget hem, vilket ger dig trygghet och tid för återhämtning samtidigt som vi säkerställer att din närstående får den omsorg och uppmärksamhet som denne behöver.

Funkisgruppen avlösning har som mål att erbjuda dig som förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Trygg avlastning och tid för egna aktiviteter

Genom vår avlösningsverksamhet ger vi dig en chans till trygg avlastning i din vardag. Du får möjlighet till avkoppling, tid för att ägna dig åt dina egna intressen och aktiviteter utanför hemmet, samt möjlighet att fokusera på dina andra familjemedlemmar eller syskon. Vi vill underlätta din vardag och ge dig den paus du förtjänar.

Möjlighet att påverka när och hur insatserna skall utföras

Vi värdesätter din medverkan och dina åsikter när det kommer till hur avlösningen bäst utförs. Innan vi påbörjar insatsen bokar vi in ett hembesök, där vi tillsammans går igenom din aktuella beställning, diskuterar dina behov och önskemål, samt kartlägger vilken typ av person som skulle passa bäst för uppdraget. Vi tror att din insikt är ovärderlig, och därför upprätthåller vi en kontinuerlig dialog med dig så att du kan vara delaktig i besluten om när, var och hur avlösningen ska ske.

Rätt person för uppdraget

Våra medarbetare har en bred kompetens och erfarenhet inom området funktionsnedsättningar. Vi är medvetna om att bemötande och personkemi är avgörande faktorer för att skapa en positiv relation mellan avlösaren och den som behöver stödet. Vi lägger därför stor vikt vid att matcha rätt avlösare med dina specifika behov och preferenser. Genom att säkerställa att avlösaren är den rätta matchningen, kan vi ge det bästa möjliga stödet enligt dina önskemål.

Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut din nuvarande avlösare eller lägga till fler, så är vi alltid redo att i samråd med dig planera för de ändringar som krävs. Vi strävar efter att du ska känna dig helt trygg och nöjd med våra insatser.

Vill du veta mer om vår avlösning i Tyresö?

Kontakta oss för att få ytterligare information om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen. Du hittar rätt kontaktuppgifter nedan genom att välja din kommun. Vi ser fram emot att vara din utförare av avlösning och göra din vardag enklare och mer hanterbar med vårt avlösningsstöd i Tyresö. Ta kontakt med oss idag, och låt oss hjälpa dig och din familj.