boendestöd
Huddinge

Boendestöd i Huddinge med Funkisgruppen

På Funkisgruppen har vi en engagerad och kompetent personalgrupp som erbjuder ett strukturerat boendestöd med tydlighet i centrum. Vårt mål är att hjälpa dig att få en överblick över vardagens utmaningar, och vi strävar efter att ge dig verktyg för att klara av dem på bästa möjliga sätt.

Genom boendestöd får du att hjälp och stöd med att planera och genomföra dina dagliga aktiviteter. Vare sig det handlar om veckoplanering, rutinskapande, förberedelser inför möten, hantering av post och räkningar, eller hjälp med hemskötsel och inköp. 

Funkisgruppen boendestöd i Huddinge har som mål att göra det möjligt för dig att bo kvar hemma i din bostad och leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Anpassade lösningar för dina behov

För att säkerställa att du får det stöd du behöver, inleder vi alltid med ett uppstartsmöte. Här går vi igenom dina nuvarande behov och diskuterar hur vi bäst kan arbeta tillsammans för att uppnå dina mål. Tillsammans skapar vi en genomförandeplan som beskriver vilka områden vi kommer att fokusera på och hur vi ska samarbeta för att nå dit.

Flexibilitet och personligt anpassat stöd

Vi förstår att flexibilitet är viktigt, och vi anpassar våra insatser efter dina önskemål. Du och din boendestödjare planerar tillsammans för när och hur ofta ni ska träffas, och vi ser till att ha ersättare tillgängliga vid behov. Vi är engagerade i att skapa en planering som passar dig och som kan anpassas efter dina behov.

Erfaren och kompetent personal

Vår personal har en bred erfarenhet och kompetens inom arbete med olika typer av funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa, missbruk och social utsatthet. Vi lägger stor vikt vid att matcha dig med rätt boendestödjare för att säkerställa att du får det stöd du behöver och förtjänar.

Kontakta oss för mer information

Om du vill veta mer om vårt boendestöd och hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns här för att svara på dina frågor och ge dig den information du behöver. Välj den kommun du tillhör för att hitta rätt kontaktuppgifter, och ta det första steget mot ett mer strukturerat och hanterbart vardagsliv idag.

Boendestöd i Huddinge – En trygg partner i ditt stödbehov

Vi arbetar ständigt för att förbättra och anpassa våra tjänster för att möta dina behov. Om det finns behov eller önskemål om att byta boendestödjare eller lägga till fler, så arbetar vi alltid för att lösa det. 

Med Funkisgruppens boendestöd i Huddinge kan du se fram emot ett stödjande och anpassat stöd som är inriktat på dina behov och mål. Vi är här för att hjälpa dig att leva ett mer självständigt och tillfredsställande liv.