mountainbike
Tyresö

Boendestöd i Tyresö med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga utförare när det gäller boendestöd i Tyresö. Vi förstår att vardagen ibland kan kännas överväldigande, och vårt mål är att erbjuda dig struktur, tydlighet och stöd för att hantera vardagens utmaningar. Vårt boendestöd är skräddarsytt för att möta dina specifika behov och ge dig möjlighet att få överblick över ditt dagliga liv.

Funkisgruppen boendestöd har som mål att göra det möjligt för dig att bo kvar hemma i din bostad och leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Struktur och överblick på vardagens göromål

Ibland kan det kännas som att kraven utifrån är alltför höga och att vardagens uppgifter är svåra att hantera. Vårt boendestöd ger dig möjlighet att få struktur och överblick över dina dagliga aktiviteter. Vi hjälper dig att planera din vecka och rutiner, förbereda dig inför möten och kontakter med myndigheter, hantera post, räkningar och vardagsadministration, ta hand om ditt hem och göra inköp. Dessutom kan vi bistå med att bryta social isolering, leta efter bostad och hitta meningsfulla sysselsättningar eller fritidsaktiviteter.

Möjlighet att påverka när och hur insatserna utförs

Innan vi påbörjar boendestödsinsatsen sätter vi upp ett möte med dig för att gå igenom din nuvarande beställning och diskutera dina aktuella behov. Tillsammans upprättar vi en genomförandeplan som beskriver de viktigaste målområdena för dig och hur vi ska samarbeta för att uppnå dem. Du är med och planerar dagar och tider för ditt boendestöd, och vi erbjuder ersättare om din ordinarie boendestödjare är frånvarande, allt enligt dina önskemål.

Vår kompetens

Vår personal är kompetent och har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa, missbruk, social utsatthet och samsjuklighet. Vi lägger stor vikt vid att matcha dig med den mest lämpliga boendestödjaren för att säkerställa att du får det stöd du behöver. Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut din nuvarande boendestödjare eller lägga till fler, så är vi alltid redo att anpassa oss efter dina förändrade behov. Vi strävar efter att du ska känna dig helt trygg med våra insatser.

Vill du veta mer om vårt boendestöd i Tyresö?

Kontakta oss för att få mer information om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med boendestöd på Funkisgruppen. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan, välj din kommun och ta det första steget mot att få det stöd och den struktur du behöver i din vardag. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på din resa mot en enklare och mer strukturerad vardag i Tyresö.