mountainbike
Haninge

Daglig verksamhet för dig från Haninge med Funkisgruppen

Funkisgruppen är ditt val för daglig verksamhet för dig från Haninge om du tillhör personkrets 1 enligt LSS och strävar efter en meningsfull och arbetslivsinriktad daglig verksamhet som hjälper dig att närma dig dina personliga mål och drömmar. Vi har dig i fokus, och vår dagliga verksamhet anpassas efter dina individuella målsättningar.

Enhet Radiovägen: På Radiovägen 27, Tyresö, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd till buss. 

Individuell målsättning

Vi tror på att varje individ är unik och har olika behov och önskemål. Därför är det du och din individuella målsättning som styr arbetet inom vår dagliga verksamhet. Vi skapar skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att närma dig dina drömmar och mål.

Arbetsträning och arbetsliknande verksamhet

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter och arbetsuppgifter, både enskilt och i grupp, som är utformade för att förbereda dig för arbetslivet. Vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet ger dig möjlighet att utveckla arbetsrelaterade färdigheter och självförtroende.

Praktik på externa företag

För den som är redo för praktisk erfarenhet utanför vår lokal erbjuder vi möjligheten till individuell praktik på externa företag. Detta ger dig en chans att tillämpa dina färdigheter i en verklig arbetsmiljö och öka din arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder även gruppraktik på externa företag tillsammans med handledare från oss. 

Aktiviteter av social karaktär

För dem som söker sociala interaktioner och meningsfulla aktiviteter av social karaktär, erbjuder vi ett brett utbud av sociala aktiviteter och evenemang. Detta kan inkludera kreativa projekt, kulturella utflykter och andra roliga aktiviteter.

Vi tror att rätt daglig verksamhet handlar om att uppfylla dina personliga behov och önskemål. Därför är du inte begränsad till en specifik typ av aktivitet eller arbete. Vi anpassar våra tjänster efter vad som passar dig bäst och gör det möjligt för dig att utforska olika alternativ.

Vill du veta mer om vår dagliga verksamhet i Haninge?

Om du vill veta mer om vår dagliga verksamhet i Haninge, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår engagerade personal och hur vi arbetar med att hjälpa dig att uppnå dina mål och drömmar. Kontakta oss genom kontaktuppgifterna nedan för att komma igång med din personligt anpassade dagliga verksamhet för dig från Haninge.