Daglig verksamhet
Huddinge

Daglig Verksamhet för dig från Huddinge med Funkisgruppen

På Funkisgruppen är vi specialiserade på att erbjuda arbetsinriktad daglig verksamhet som är anpassad för individer inom personkrets 1 enligt LSS. Vår målsättning är att skapa en verksamhet där du som deltagare får vara med och påverka för att komma närmare dina personliga drömmar och mål.

Vi förstår vikten av personlig utveckling och strävar efter att erbjuda en mängd olika möjligheter och aktiviteter som passar just dina behov och förutsättningar. Hos oss står du som deltagare i centrum, och vi arbetar utifrån dina individuella målsättningar för att hjälpa dig att nå dina mål.

Enhet Gotlandsgatan: På Gotlandsgatan 55, Södermalm, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd från tunnelbanestationen Skanstull och buss.

Individuellt anpassade scheman

På Funkisgruppen förstår vi att alla är unika, och därför arbetar vi för att skapa individuellt anpassade scheman som speglar dina intressen, behov och önskemål. Våra erfarna handledare arbetar tätt tillsammans med dig för att säkerställa att du får det stöd och de resurser som krävs för att nå dina mål.

Praktikplatser 

Vår verksamhet ger dig möjlighet att utveckla de färdigheter och den självkänsla som krävs för att trivas på arbetsmarknaden. Vi erbjuder praktiska erfarenheter genom praktikplatser, individuellt eller i grupp, på externa företag. Detta ger dig en chans att tillämpa dina kunskaper i verkliga arbetsmiljöer.

Sociala aktiviteter och gemenskap

Vi erbjuder även ett brett utbud av sociala aktiviteter. Vi tror på kraften i gemenskap och socialt engagemang som en viktig del av din personliga och yrkesmässiga utveckling. Våra sociala aktiviteter är utformade för att främja självkänsla och en känsla av tillhörighet.

Stöd på vägen mot dina mål

Vår personal erbjuder dig så mycket, eller lite, stöd och uppmuntran som just du behöver för att komma närmare just dina drömmar och mål. Hos oss får alla deltagare en kontaktperson. Det är tillsammans med din kontaktperson som du bland annat skapar ditt individuella schema och har enskilda samtal för att följa upp hur du upplever att det fungerar för dig. Om du inte trivs med din kontaktperson har du självklart möjlighet att byta.  

Daglig verksamhet i Huddinge – En partner i din utveckling

Vi arbetar ständigt för att förbättra och anpassa vår verksamhet för att möta dina behov. Vi är här för att stötta dig på varje steg av din resa och arbeta tillsammans för att säkerställa att du har de verktyg och resurser som krävs för att lyckas.