mountainbike
Järfälla

Daglig verksamhet för dig i Järfälla med Funkisgruppen

Funkisgruppen erbjuder daglig verksamhet för dig i Järfälla som tillhör personkrets 1 enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och som söker en meningsfull och arbetslivsinriktad daglig verksamhet som hjälper dig att komma närmare dina personliga mål.

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

Enhet Girovägen: På Girovägen 13, Veddesta, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd från pendeltågstationen Barkarby och buss.  

Individuellt anpassad daglig verksamhet

Vi har en tydlig vision när det kommer till vår dagliga verksamhet: du är i centrum, och dina personliga målsättningar styr ditt dagliga arbete. Oavsett om det handlar om enklare arbetsträning, arbetsliknande aktiviteter individuellt eller i grupp, praktik på externa företag eller socialt inriktade aktiviteter, så anpassar vi vårt stöd efter dina behov och förutsättningar.

Arbetslivsinriktad verksamhet

Vår dagliga verksamhet fokuserar på att ge dig en meningsfull och arbetslivsinriktad sysselsättning. Vi tror på att närma oss dina drömmars mål genom konkreta handlingar och steg. Vårt mål är att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och stärka din självständighet. Genom att kombinera professionell vägledning med din egen drivkraft strävar vi tillsammans mot framgång.

Individuell planering och uppföljning

Vi förstår att varje individ är unik, och därför har vi stort fokus på att du som deltagare ska kunna påverka din verksamhet hos oss. När du börjar hos oss upprättar vi därför en individuell planering tillsammans med dig. Under uppstarten går vi igenom din nuvarande situation, dina målsättningar och dina förväntningar. Det är viktigt för oss att du är delaktig i denna process och att din röst hörs.

Utbildad och engagerad personal

Funkisgruppens personal har utbildning och erfarenhet inom området för daglig verksamhet. Vi är dedikerade till att ge dig det stöd och den vägledning du behöver för att nå dina mål. Våra handledare förstår de utmaningar som kan uppstå på vägen och arbetar aktivt för att skapa en trygg och givande miljö.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Vi förstår att behov kan förändras över tiden. Om du känner att din situation kräver en annan inriktning eller mer stöd, är vi här för att anpassa oss till dina behov. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att vårt stöd är anpassat till din utveckling och förändringar i ditt liv.

Daglig verksamhet för dig i Järfälla – kontakta oss

Om du är intresserad av att få mer information om vår dagliga verksamhet och hur vi kan stödja dig på din resa mot dina mål, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med daglig verksamhet på Funkisgruppen. Du hittar de rätta kontaktuppgifterna nedan, sorterade efter Järfälla, för att komma i kontakt med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att närma dig dina drömmars mål inom vår dagliga verksamhet för dig i Järfälla.