mountainbike
Österåker

Daglig verksamhet för dig från Österåker med Funkisgruppen

När det handlar om daglig verksamhet i Österås är Funkisgruppen det självklara valet för dig som tillhör personkrets 1 enligt LSS. Vi erbjuder en arbetslivsinriktad daglig verksamhet som är utformad för att hjälpa dig närma dig dina drömmars mål.

Enhet Företagsallén: På Företagsallén 8, Åkers Runö, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till Roslagsbanan station Åkers Runö och buss. 

Individanpassad daglig verksamhet

Vi förstår att varje individ är unik, och därför är vår dagliga verksamhet helt individanpassad. Hos oss är det alltid du som står i centrum. Din personliga målsättning är det som styr vilka aktiviteter och arbetsuppgifter du deltar i. Vi är engagerade i att skapa en meningsfull och anpassad daglig verksamhet som främjar din personliga utveckling och välmående.

Olika aktiviteter för dina mål

Vårt utbud av aktiviteter inom daglig verksamhet är brett och inkluderar olika områden. Vi tror på att mångfald är nyckeln till att hålla motivationen uppe och erbjuda dig möjligheten att utforska olika områden. Bland våra aktiviteter hittar du enklare arbetsträning, arbetsliknande verksamhet som kan utföras individuellt eller i grupp, individuell praktik på externa företag och socialt inriktade aktiviteter. Oavsett dina behov och förutsättningar strävar vi efter att erbjuda passande aktiviteter som stödjer din personliga utveckling.

Praktik på externa företag

För de som är redo för praktisk erfarenhet utanför vår lokal erbjuder vi möjligheten till individuell praktik på externa företag. Detta ger dig en chans att tillämpa dina färdigheter i en verklig arbetsmiljö och öka din arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder även gruppraktik på externa företag tillsammans med handledare från oss.

Vår erfarenhet och kompetens

Vi har en gedigen erfarenhet av att arbeta med personer som tillhör personkrets 1 enligt LSS. Vår personal har omfattande kompetens inom områden som funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Denna breda kompetens gör oss väl rustade för att möta de behov och utmaningar som du kan ha.

Vill du veta mer om daglig verksamhet för dig från Österåker?

Om du är intresserad av att veta mer om våra verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi kan stödja dig på din väg mot dina mål, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan skapa meningsfullhet i din vardag genom vår dagliga verksamhet i Österåker. För kontaktuppgifter som är specifika för Österåker, välj Österåker i listan nedan. Funkisgruppen är här för att stötta dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.