mountainbike
Sollentuna

Daglig verksamhet för dig i Sollentuna med Funkisgruppen

 Välkommen till Funkisgruppens arbetslivsinriktade dagliga verksamhet för dig från Sollentuna. Vi är här för att ge dig möjlighet att närma dig dina drömmars mål genom att erbjuda en meningsfull och utvecklande verksamhet.

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

Individanpassad daglig verksamhet

På Funkisgruppen sätter vi dig som deltagare i fokus. Vi tror på att varje individ har unika behov och målsättningar. Därför är vår dagliga verksamhet individanpassad, och det är din unika målsättning som styr vad du arbetar med. Vi erbjuder flera olika alternativ som kan anpassas efter ditt behov och dina förutsättningar, inklusive enklare arbetsträning, arbetsliknande verksamhet både individuellt och i grupp, möjlighet till individuell praktik på externa företag eller aktiviteter av social karaktär. Oavsett vilka aktiviteter du väljer kan du vara säker på att det kommer att utformas för att passa just dig.

Stöd för personkrets 1 enligt LSS

Vi erbjuder daglig verksamhet för personer som tillhör personkrets 1 enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi är engagerade i att ge stöd och hjälp till personer med olika typer av funktionsnedsättningar och skapa en trygg och inkluderande miljö där varje individ har möjlighet att växa och utvecklas.

Daglig verksamhet för dig i Sollentuna hjälper dig nå framgång

Vår dagliga verksamhet är utformad för att ge dig möjlighet att närma dig dina drömmars mål. Oavsett om du drömmer om att få erfarenhet inom ett visst yrkesområde, förbättra dina arbetsförmågor eller helt enkelt önskar mer meningsfulla och strukturerade dagar, så är vi här för att stödja dig på din resa. Vi tror på att varje steg mot dina mål är en framgång, och vi är här för att uppmuntra och guida dig längs vägen.

Vårt uppdrag

Vår dagliga verksamhet erbjuder meningsfulla aktiviteter och så mycket, eller lite, stöd som du behöver. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och stöttande miljö där varje individ har möjlighet att delta och bidra på sina egna villkor.  För att säkerställa att vårt stöd är så effektivt och meningsfullt som möjligt har vi en tät och nära dialog med dig så att det är ditt behov och dina önskemål som styr .

Vår personal

Vårt personalgrupp består av engagerad och kompetent personal som har erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar. Vi tror att bemötande och personkemi är viktiga faktorer för att skapa en positiv och givande upplevelse för våra deltagare. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha rätt personal till rätt individ. Vi vill att du ska känna dig bekväm och trygg med vårt stöd och att du har förtroende för de personer som arbetar med dig.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att veta mer om vår dagliga verksamhet för dig från Sollentuna och hur vi kan stödja dig, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att besvara dina frågor och berätta mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi kan hjälpa dig att närma dig dina drömmars mål. Vänligen se våra kontaktuppgifter nedan och välj Sollentuna som din kommun för att få specifik information om hur vi kan stödja dig.