mountainbike
Solna

Daglig verksamhet för dig från Solna med Funkisgruppen

Välkommen till Funkisgruppen, ditt val för en meningsfull och arbetslivsinriktad daglig verksamhet för dig från Solna. Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som tillhör personkrets 1 enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Hos oss sätter vi dig i centrum och fokuserar på att hjälpa dig att komma närmare dina drömmars mål.

I vår verksamhet står din individuella målsättning i fokus, och det är ditt behov och dina förutsättningar som styr vilka aktiviteter och uppgifter du arbetar med. Vårt utbud inkluderar allt från enklare arbetsinriktad träning till arbetsliknande verksamheter, både individuellt och i grupp. Vi erbjuder även möjlighet till individuell praktik på externa företag samt aktiviteter av social karaktär.

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

Fokus på individuell utveckling

Vi förstår att varje individ är unik, och därför strävar vi alltid efter att anpassa din verksamhet efter dina specifika behov och önskemål. Vår dagliga verksamhet syftar till att inte bara möta dina behov utan också att främja din personliga utveckling och välmående.

Arbetsinriktad daglig verksamhet i Solna

Vi erbjuder en arbetslivsinriktad daglig verksamhet där du som deltagare erbjuds möjlighet att vara delaktig och påverka vad du gör hos oss. Hos Funkisgruppen erbjuder vi en strukturerad och meningsfull miljö där du kan utveckla färdigheter, bygga självförtroende och samarbeta med andra deltagare. Vi fokuserar på att skapa en inkluderande och givande verksamhet för alla.

Externa praktikplatser

För de som är redo att ta steget mot arbetslivet erbjuder vi möjlighet till individuellt utformad praktik på externa företag. Detta ger dig chansen att applicera de kunskaper och färdigheter du har förvärvat under din tid hos oss i en riktig arbetsmiljö. Vi arbetar nära företagen för att säkerställa att praktiken är meningsfull och givande för både deltagaren och arbetsgivaren. Vi erbjuder även gruppraktik på externa företag tillsammans med handledare från oss.

Sociala aktiviteter

Vi inser vikten av social interaktion och att skapa meningsfulla relationer. Därför erbjuder vi för den som önskar även aktiviteter av social karaktär, där du som deltagare kan delta i gemensamma evenemang och aktiviteter.

Kontakta oss för mer information

Om du vill veta mer om vår dagliga verksamhet i Solna är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din väg mot att uppnå dina mål och drömmar genom vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet.