mountainbike
Stockholm

Daglig verksamhet för dig från Stockholm med Funkisgruppen

Letar du efter en meningsfull daglig verksamhet för dig boendes i Stockholm? Funkisgruppen erbjuder arbetslivsinriktade dagliga verksamheter som är skräddarsydda för dig som tillhör personkrets 1 enligt LSS. 

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

 Enhet Gotlandsgatan: På Gotlandsgatan 55, Södermalm, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd från tunnelbanestationen Skanstull och buss.

Individanpassad daglig verksamhet i fokus

På Funkisgruppen sätter vi alltid individens behov i centrum. Det gemensamma för alla våra dagliga verksamheter är att det är du och din individuella målsättning som styr vad du jobbar med. Vi förstår att varje individ är unik och har olika förutsättningar. Därför erbjuder vi en bred variation av aktiviteter och insatser som anpassas efter ditt specifika behov.

Arbetsträning och arbetsliknande verksamhet

Vi erbjuder enklare arbetsträning och arbetsliknande verksamheter, både individuellt och i grupp. Dessa aktiviteter syftar till att förbereda dig för arbetslivet genom att utveckla färdigheter och kompetenser som är värdefulla på arbetsmarknaden.

Individuell praktik på externa företag

För de som är redo för praktisk erfarenhet utanför vår lokal erbjuder vi möjligheten till individuell praktik på externa företag. Detta ger dig en chans att tillämpa dina färdigheter i en verklig arbetsmiljö och öka din arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder även gruppraktik på externa företag tillsammans med handledare från oss.

Sociala aktiviteter och gemenskap

Vi förstår att det inte bara handlar om arbete och att aktiviteter av social karaktär kan vara lika viktiga. Därför erbjuder vi även sociala aktiviteter som främjar gemenskap och välmående.

Vår personal och din dröm

Vår engagerade personal har omfattande erfarenhet av att stödja personer med funktionsnedsättningar på deras resa mot arbetslivet. Vi tror på en verksamhet där du erbjuds delaktighet och får möjlighet att påverka din verksamhet för att komma närmare dina drömmar och mål.

Kontakta oss för mer information om daglig verksamhet för dig från Stockholm

Om du vill veta mer om vår dagliga verksamhet för dig från Stockholm och hur vi kan hjälpa dig att närma dig dina drömmars mål, är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att stötta dig och erbjuda en meningsfull daglig verksamhet.