mountainbike
Täby

Daglig verksamhet för dig från Täby med Funkisgruppen

Funkisgruppen är det självklara valet för dig från Täby som tillhör personkrets 1 enligt LSS och söker en arbetslivsinriktad daglig verksamhet. Vårt mål är att erbjuda deltagare möjligheten att närma sig sina individuella mål och drömmar genom en meningsfull och givande verksamhet.

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

Enhet Företagsallén: På Företagsallén 8, Åkers Runö, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till Roslagsbanan station Åkers Runö och buss.  

Individuell daglig verksamhet för dig från Täby

Vi tror på att varje individ är unik och att deras mål och drömmar ska vara drivkraften i deras dagliga verksamhet. Oavsett vilken av våra dagliga verksamheter du deltar i, sätter vi dig i centrum. Din individuella målsättning är den ledstjärna som styr vilka aktiviteter du kommer att arbeta med. Vi erbjuder en mångfald av möjligheter, inklusive enklare arbetsrelaterad träning, arbetsliknande aktiviteter, individuell praktik på externa företag och sociala aktiviteter. Ditt behov och dina förutsättningar är avgörande för utformningen av din dagliga verksamhet.

Varierade och meningsfulla aktiviteter

Vi är fast beslutna att skapa en meningsfull daglig verksamhet som möter dina unika behov. Oavsett om du föredrar att arbeta enskilt eller i grupp, på plats i vår verksamhet eller i externa arbetsmiljöer, så finns det alternativ som passar dig. Vi erbjuder varierade aktiviteter och uppgifter för att främja din personliga och professionella utveckling.

Individuell utveckling och stöd

Vi tror på att varje individ har potential att växa och utvecklas. Därför erbjuder vi individuellt anpassat stöd och vägledning för att främja din personliga utveckling. Vår erfarna och engagerade personal är här för att stödja dig på din resa mot att uppnå dina mål och främja din självständighet.

Vill du veta mer om vår dagliga verksamhet?

Kontakta oss för att få ytterligare information om våra dagliga verksamheter, vår kompetenta personalgrupp och hur vi arbetar med daglig verksamhet på Funkisgruppen. Hitta de kontaktuppgifter som passar dig genom att välja din kommun nedan.

Funkisgruppen är här för att skapa en meningsfulla verksamhet och bidra till din personliga utveckling för dig från Täby. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på din resa mot dina mål och drömmar.