mountainbike
Tyresö

Daglig verksamhet för dig från Tyresö med Funkisgruppen

Välkommen till Funkisgruppen, ditt val för en meningsfull och arbetslivsinriktad daglig verksamhet för dig från Tyresö. Vi erbjuder daglig verksamhet för dig som tillhör personkrets 1 enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Hos oss sätter vi dig i centrum och fokuserar på att hjälpa dig att komma närmare dina drömmars mål.

Enhet Radiovägen: På Radiovägen 27, Tyresö, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd till buss. 

Ditt mål, din dagliga verksamhet

Vi tror på att varje individ är unik och att dina mål och drömmar ska vara drivkraften i din dagliga verksamhet.  Hos oss är du därför i fokus och det är din individuella målsättning som styr vilka aktiviteter du kommer att arbeta med. Vi erbjuder en mångfald av möjligheter, inklusive enklare arbetsrelaterad träning, arbetsliknande aktiviteter, individuell praktik på externa företag och sociala aktiviteter. Ditt behov och dina förutsättningar är avgörande för utformningen av din dagliga verksamhet.

Varierade och meningsfulla aktiviteter

Vi är fast beslutna att skapa en meningsfull daglig verksamhet som möter dina unika behov. Oavsett om du föredrar att arbeta enskilt eller i grupp, på plats i vår verksamhet eller i externa arbetsmiljöer, så finns det alternativ som passar dig. Vi erbjuder varierade aktiviteter och uppgifter för att främja din personliga och professionella utveckling.

Individuell utveckling och stöd

Vi tror på att varje individ har potential att växa och utvecklas. Därför erbjuder vi individuellt anpassat stöd och vägledning för att främja din personliga utveckling. Vår erfarna och engagerade personal är här för att stödja dig på din resa mot att uppnå dina mål och främja din självständighet.

Mer information om daglig verksamhet för dig från Tyresö

Kontakta oss för att få ytterligare information om vår dagliga verksamhet, vår kompetenta personalgrupp och hur vi arbetar med daglig verksamhet på Funkisgruppen. Hitta de kontaktuppgifter som passar dig genom att välja din kommun nedan.

Funkisgruppen är här för att skapa meningsfulla arbetsmöjligheter och bidra till din personliga utveckling i Tyresö. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på din resa mot dina mål och drömmar.