mountainbike
Västerås

Daglig verksamhet för dig från Västerås med Funkisgruppen

När det kommer till daglig verksamhet i Västerås är Funkisgruppen det självklara valet. Vi erbjuder en arbetslivsinriktad daglig verksamhet som är skräddarsydd för dig som tillhör personkrets 1 enligt LSS. Vår främsta målsättning är att hjälpa dig att närma dig dina drömmars mål och skapa mening i din vardag.

Enhet Munkgatan: På Munkgatan 18, Västerås, finns vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet som vänder sig till dig inom personkrets 1 och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal är centralt belägen och nära allmänna kommunikationer. 

Individanpassad daglig verksamhet

Vi förstår att varje individ har unika behov och önskningar. Därför är vår dagliga verksamhet individanpassad, och det är alltid du som är i fokus. Din individuella målsättning är det som styr vilka aktiviteter och arbetsuppgifter du deltar i. Vi strävar efter att skapa en meningsfull och givande daglig verksamhet som främjar din personliga utveckling och välmående.

Olika former av aktiviteter

Vår dagliga verksamhet erbjuder en mångfald av aktiviteter och arbetsuppgifter. Vi tror på att variation är nyckeln till att hålla motivationen uppe och ge dig möjlighet att prova på olika områden. Bland våra aktiviteter kan du hitta enklare arbetsträning, arbetsliknande verksamhet som kan utföras enskilt eller i grupp, individuell praktik på externa företag och aktiviteter med social karaktär. Oavsett vilka behov och förutsättningar du har, strävar vi efter att erbjuda passande aktiviteter som stöder din personliga utveckling.

Stärk din arbetsförmåga

Genom vår arbetslivsinriktade dagliga verksamhet i Västerås fokuserar vi på att stärka din arbetsförmåga och ge dig de färdigheter och erfarenheter du behöver för att lyckas i arbetslivet, oavsett om ditt mål är att komma dit i morgon eller om tio år. Vår kompetenta personal finns där för att stötta och vägleda dig, oavsett om du är i behov av praktisk träning, social interaktion eller individuell utveckling.

Vår erfarenhet och kompetens

Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med personer som tillhör personkrets 1 enligt LSS och vår personal har bred kompetens och stort engagemang.

Vill du veta mer om daglig verksamhet för dig från Västerås?

Om du är intresserad av att veta mer om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi kan stödja dig på din resa mot dina drömmars mål, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan skapa meningsfullhet i din vardag genom vår dagliga verksamhet i Västerås. För kontaktuppgifter som är specifika för Västerås, välj Västerås i listan nedan. Funkisgruppen är här för att stötta dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.