mountainbike
Huddinge

Ledsagning i Huddinge med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga partner för ledsagning i Huddinge. Vi förstår vikten av att kunna delta i samhällslivet och vi är här för att stödja dig på din resa mot ökad delaktighet.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Dina intressen och behov styr ledsagningen

Vi är medvetna om att vissa situationer kan göra det svårt att delta i meningsfulla aktiviteter utanför hemmet, oavsett om det beror på ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Funkisgruppen vill hjälpa dig att bryta din isolering och ge dig möjlighet att vara en del av samhällslivet.

Vi sätter dig i fokus och arbetar tillsammans med dig för att skräddarsy din ledsagning efter dina intressen och behov. Din ledsagare finns där för att stödja dig på dina villkor. Exempel på aktiviteter inkluderar:

  • Att ta sig till träning
  • Promenader i naturen
  • Stadsbesök, café- och restaurangbesök
  • Biobesök, konserter eller teaterföreställningar
  • Att besöka vänner och familj
Rätt person för uppdraget

Vi vet att varje individ är unik och har olika behov. Därför är det av yttersta vikt för oss att säkerställa att din ledsagare är en bra matchning för just dig. Våra ledsagare har kompetens och erfarenhet inom området och är skickliga på att arbeta med personer som har olika typer av begränsningar i vardagen. Men kompetens är inte allt – personkemin och bemötandet är lika viktiga. Därför strävar vi efter att skapa den bästa matchningen för att säkerställa din trygghet och trivsel.

Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut din befintliga ledsagare eller lägga till fler, så samarbetar vi med dig för att uppfylla dina önskemål.

Ledsagning i Huddinge – kontakta oss för mer information

Om du vill veta mer om vår ledsagningstjänst är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av mer information om vår verksamhet, vår kvalificerade personal och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan, sorterade efter den kommun du tillhör. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna stödja dig på din resa mot ökad delaktighet i Huddinge.