mountainbike
Järfälla

Ledsagning i Järfälla med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga utförare när du söker ledsagning i Järfälla. Vi erbjuder professionell ledsagning för att öka din delaktighet i samhällslivet och förbättra din livskvalitet.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Dina intressen och behov styr

Vi förstår att ibland kan det vara utmanande att delta i meningsfulla aktiviteter utanför hemmet, särskilt om ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning utgör hinder. Vårt mål är att bryta den isolering som du kan uppleva och hjälpa dig att få en aktiv och social tillvaro. Vi värdesätter din åsikt och har en öppen dialog med dig för att förstå hur, när och var du önskar att din ledsagning ska äga rum. Dina unika intressen och behov styr vad din ledsagare hjälper dig med.

Exempel på ledsagningsaktiviteter inkluderar:
  • Träning och fysiska aktiviteter
  • Naturpromenader och utomhusutflykter
  • Besök på caféer och restauranger
  • Biobesök, konserter eller teaterföreställningar
  • Att träffa vänner och familj
Rätt person för uppdraget

Vi på Funkisgruppen är stolta över att ha kompetenta och erfarna ledsagare som har kunskap och förståelse för olika typer av utmaningar i vardagen. Vi inser också vikten av att du trivs med din ledsagare.  Därför lägger vi stort fokus på att matcha dig med den bäst lämpade ledsagaren. Om du har behov eller önskemål om att byta ut din befintliga ledsagare eller tillsätta fler ledsagare, så arbetar vi tillsammans med dig för att säkerställa att du får den support och trygghet du behöver.

Vill du veta mer om vår ledsagning i Järfälla?

Om du är intresserad av att lära dig mer om vår ledsagningstjänst och hur vi kan stödja dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Nedan hittar du kontaktuppgifter som är specifika för Järfälla, så att du kan komma i kontakt med oss och få den hjälp du behöver för att öka din delaktighet i samhället. Vi ser fram emot att vara en del av din resa mot ett aktivare och mer meningsfullt liv.