mountainbike
Lidingö

Ledsagning i Lidingö med Funkisgruppen

När vardagen blir utmanande på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning och svårigheterna att delta i meningsfulla aktiviteter utanför hemmet blir påtagliga, kan Funkisgruppen erbjuda dig skräddarsydd ledsagning. Vår målsättning är att hjälpa dig att bryta denna isolering, främja din delaktighet i samhället och ge dig möjlighet att knyta band med andra. 

Funkisgruppen ledsagning i Lidingö har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Din ledsagning, din vardag

Vi förstår att varje individ är unik och har sina egna intressen och behov. Därför sätter vi dig i fokus. Vi arbetar nära dig, med en kontinuerlig dialog, för att säkerställa att din ledsagning i största möjliga mån skräddarsys efter dina önskemål. Oavsett om det är träning, promenader i naturen, cafébesök, biobesök, eller att besöka vänner och familj, så anpassar vi insatsen för att passa dina intressen och behov.

Professionell omsorg, personlig kemi

Våra ledsagare är noggrant utvalda och har omfattande kompetens och erfarenhet av att arbeta med personer som har olika typer av utmaningar i sin vardag. Men vi förstår att professionell omsorg inte är tillräckligt. Vi strävar också efter att hitta rätt person med rätt personkemi för att skapa en meningsfull relation med dig. Vi vet hur viktigt det är att du känner dig bekväm och trygg med din ledsagare. Om du önskar byta ut befintlig ledsagare eller lägga till fler, så är vi här för att stödja dig och planera för dina specifika behov.

Vill du veta mer om vår ledsagning i Lidingö?

Om du är nyfiken på att lära dig mer om vår ledsagningstjänst, vår engagerade personal och hur vi kan göra din vardag mer givande, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att svara på dina frågor, ge dig mer information om vår verksamhet och guida dig genom hur vi kan tillgodose dina behov på bästa möjliga sätt.  Du hittar kontaktuppgifterna nedan baserat på den kommun du tillhör.