mountainbike
Sollentuna

Ledsagning i Sollentuna med Funkisgruppen

När du söker ledsagning i Sollentuna för att kunna delta i samhällslivet och uppleva meningsfulla aktiviteter utanför hemmet, är Funkisgruppen din pålitliga utförare. Vi erbjuder ledsagning som ger dig möjlighet att bryta isolering och vara delaktig i samhället, samtidigt som vi anpassar insatsen efter dina specifika intressen och behov.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs

Dina intressen och behov styr

Vi förstår att svårigheter att ta sig iväg på meningsfulla aktiviteter utanför hemmet kan uppstå av olika skäl, såsom ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Hos Funkisgruppen sätter vi dig i fokus. Genom en kontinuerlig dialog arbetar vi tillsammans med dig för att skapa en ledsagning som anpassas efter dina önskemål och behov. Dina intressen och behov är vår prioritet, och det är du som styr vad din ledsagare hjälper dig med.

Exempel på aktiviteter kan vara:

Träning och motion
Promenader i naturen
Utflykter till stan, caféer och restauranger
Biobesök, konsert eller teater
Besök hos vänner och familj

Rätt person för uppdraget

Vi på Funkisgruppen förstår vikten av att ha rätt person för att utföra ett uppdrag. Våra ledsagare är erfarna och har bred kompetens. Men det handlar inte bara om kompetens, det handlar också om bemötande och personkemi. Därför lägger vi stor vikt vid att hitta en bra matchning mellan dig och din ledsagare.

Om det finns behov eller önskemål om att byta ut en befintlig ledsagare, har du självklart möjlighet att byta och vi planerar detta i samråd med dig.

Kontakta oss för mer information om ledsagning i Sollentuna

Om du vill veta mer om vår ledsagningsverksamhet i Sollentuna, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan, och när du väljer Sollentuna som din kommun, får du specifik information om hur vi kan stödja dig i ditt område. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att delta mer aktivt i samhällslivet.