mountainbike
Solna

Ledsagning i Solna med Funkisgruppen

Välkommen till Funkisgruppen, din utförare för ledsagning i Solna. Vi förstår vikten av att vara delaktig i samhällslivet och hur svårigheter att ta sig iväg på meningsfulla aktiviteter utanför hemmet kan uppstå som en följd av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Vi erbjuder professionell ledsagning med fokus på dina intressen och behov.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Individanpassad ledsagning för din delaktighet

Vi tror på att varje individ är unik, och därför styr dina intressen och behov vad din ledsagare hjälper dig med. Vi har en löpande dialog med dig för att planera och anpassa ledsagningen efter just dina preferenser. Oavsett om du vill ta dig iväg till träning, uppleva naturen, utforska stan, besöka caféer och restauranger, gå på bio, konsert eller teater, eller helt enkelt träffa vänner och familj, är vår ledsagare där för att stödja dig.

Erfarna ledsagare med rätt bemötande

Våra ledsagare har omfattande kompetens och erfarenhet av att arbeta med individer som har olika typer av begränsningar i vardagen. Vi förstår att det inte bara handlar om kompetens utan också om att skapa en meningsfull relation med våra kunder. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha dig med en ledsagare som inte bara har rätt kompetens utan också rätt bemötande och personkemi som stämmer överens med dina behov.

Vi är öppna för dina önskemål och behov. Om du skulle vilja byta ut din befintliga ledsagare eller tillsätta fler ledsagare, är vi här för att planera detta tillsammans med dig. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med våra insatser och de ledsagare som vi erbjuder dig.

Vill du veta mer om vår ledsagning i Solna?

Om du vill veta mer om vår ledsagningsverksamhet i Solna och hur vi kan öka din delaktighet i samhällslivet, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Vi är här för att stötta dig och göra din vardag mer meningsfull genom ökad delaktighet i samhällslivet.