mountainbike
Stockholm

Ledsagning i Stockholm med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga utförare när det gäller ledsagning i Stockholm. Vi förstår att det ibland kan vara svårt att delta i meningsfulla aktiviteter utanför hemmet, särskilt om du påverkas av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Vårt främsta mål är att bryta den isoleringen och se till att du kan vara en aktiv del av samhällslivet och upprätthålla meningsfulla kontakter med andra. Vi anpassar vår ledsagning efter dina intressen och behov, vilket sätter dig i centrum för insatsen.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Vad vi kan erbjuda dig

Träning och fysisk aktivitet

Vi kan hjälpa dig att ta dig till träning och gym så att du kan upprätthålla en hälsosam livsstil. Våra ledsagare kommer att stödja dig under träningspass och se till att du når dina mål på ett tryggt sätt.

Promenader och naturupplevelser

För dem som längtar efter frisk luft och natursköna omgivningar, är våra ledsagare här för att följa dig ut på promenader och utforska naturen. Vi vet hur viktig tiden utomhus kan vara för ditt välmående.

Stadspromenader och kafébesök

Att komma ut och utforska Stockholm är en viktig del av att vara en del av samhällslivet. Våra ledsagare kan följa med dig på stadsvandringar och besök på kaféer och restauranger, så du kan njuta av allt som staden har att erbjuda.

Biobesök, konserter och teater

Kulturella aktiviteter är en fantastisk möjlighet att fördjupa sig i konst och underhållning. Vi kan hjälpa dig att delta i biobesök, konserter eller teaterföreställningar så att du inte missar något av det som Stockholm har att erbjuda.

Besök hos vänner och familj

Våra ledsagare kan finnas som stöd för att du ska kunna besöka vänner och familj.

Vår personal

Vi är medvetna om att rätt person är avgörande för en lyckad ledsagning. Våra ledsagare är erfarna och har kompetens inom att arbeta med människor som har olika former av begränsningar i vardagen. Men det handlar inte bara om kompetens; personkemin och det individuella bemötandet är lika viktiga. Därför ägnar vi stor uppmärksamhet åt att matcha dig med den rätta ledsagaren. Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål för att se till att din ledsagare är den perfekta matchningen för dig. Om det skulle uppstå behov av att byta ut en befintlig ledsagare eller lägga till fler, planerar vi detta i samråd med dig. Vår prioritet är att du ska känna dig bekväm och trygg med din ledsagare.

Kontakta oss för mer information om ledsagning i Stockholm

Om du vill veta mer om vår ledsagningsverksamhet, är du välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår personalgrupp och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Du hittar kontaktinformation för din kommun nedan, vilket gör det enkelt för dig att komma i kontakt med oss och komma igång med din skräddarsydda ledsagning i Stockholm.