mountainbike
Täby

Ledsagning i Täby med Funkisgruppen

Funkisgruppen erbjuder professionell ledsagning i Täby för att säkerställa att du kan vara aktiv i samhällslivet. Vi förstår att det kan uppstå svårigheter att delta i meningsfulla aktiviteter utanför hemmet, oavsett om det beror på ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Vårt ledsagningsverksamhet är utformad för att hjälpa dig att bryta isolering och skapa möjligheter till socialt engagemang och meningsfulla upplevelser.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Dina intressen och behov i centrum

Vi tror på att dina personliga intressen och behov ska vara i centrum för din ledsagning. Vi arbetar nära dig för att skapa en skräddarsydd plan för ledsagning som tar hänsyn till dina unika önskemål. Oavsett om du vill delta i träning, njuta av promenader i naturen, besöka lokala caféer och restauranger, uppleva bio, konsert eller teater, eller helt enkelt träffa vänner och familj, är vi här för att stödja dig.

Vår ledsagning inkluderar aktiviteter som:

Träning och motion.
Naturpromenader och utflykter.
Stadsutflykter till caféer och restauranger.
Biobesök, konserter och teaterföreställningar.
Besök hos vänner och familj.

Professionell matchning

Vi förstår att relationen mellan dig och din ledsagare är av avgörande betydelse. Våra ledsagare är noggrant utvalda och har kompetens och erfarenhet av att arbeta med individer som har olika typer av begränsningar i vardagen. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att bemötandet och personkemin mellan dig och din ledsagare stämmer överens med dina behov.

Om du skulle känna att det finns behov eller önskemål om att byta ut befintlig ledsagare eller tillsätta fler ledsagare, är vi flexibla och lösningsorienterade. Vårt främsta mål är att du ska känna dig bekväm och trygg med den ledsagning du mottar.

Vill du veta mer om vår ledsagning i Täby?

Kontakta oss för att få ytterligare information om våra tjänster, vår kompetenta personal och hur vi kan anpassa ledsagningen efter dina behov. Vi ser fram emot att stödja dig på vägen till ett aktivt och meningsfullt samhällsliv. Du hittar de kontaktuppgifter som passar dig genom att välja Täby som din kommun nedan.