mountainbike
Tyresö

Ledsagning i Tyresö med Funkisgruppen

Funkisgruppen är din pålitliga utförare när det gäller ledsagning i Tyresö. Vi förstår att ibland kan svårigheter att ta sig iväg på meningsfulla aktiviteter utanför hemmet vara en utmaning, oavsett om det beror på ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning. Vårt mål är att bryta den isolering som kan uppstå och ge dig möjligheten att vara delaktig i samhällslivet samt ha kontakt med andra. Vi strävar efter att skapa en meningsfull och anpassad ledsagningsupplevelse som är styrd av dina intressen och behov.

Funkisgruppen ledsagning har som mål att stötta dig till en meningsfull och aktiv fritid utifrån just dina förutsättningar och behov. Hos oss är det du som kund som äger dina timmar och du har därför möjlighet att vara delaktig och påverka hur, när och med vem insatsen utförs.

Dina intressen och behov styr

Vi tror på att du är den bästa personen att avgöra vad som är meningsfullt för dig. Därför har vi en löpande dialog med dig för att förstå hur, när och var du vill ha din ledsagning. Dina intressen och behov är vår främsta prioritet och din ledsagare kommer att vara där för att stödja dig i de aktiviteter du föredrar. Det kan vara allt från att ta sig iväg till träning och komma ut på promenader i naturen till att utforska stan, besöka caféer, restauranger, gå på bio, konsert eller teater, samt träffa vänner eller familj.

Rätt person för uppdraget

Vi förstår att en lyckad ledsagningsupplevelse handlar om mer än bara kompetens. Bemötande och personkemi är avgörande för att skapa en positiv och meningsfull relation mellan dig och din ledsagare. Därför lägger vi stor vikt vid att matcha rätt ledsagare med dina behov och önskemål. Våra ledsagare har omfattande kompetens och erfarenhet av att arbeta med individer som har olika typer av vardagsbegränsningar. Om det skulle uppstå behov eller önskemål om att byta ut din nuvarande ledsagare eller lägga till fler, så är vi alltid redo att anpassa oss efter dina förändrade behov. Vi vill att du ska känna dig helt trygg och nöjd med våra insatser.

Vill du veta mer om vår ledsagning i Tyresö?

Kontakta oss för att få mer information om vår verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi arbetar med ledsagning på Funkisgruppen. Vi är här för att skapa möjligheter till delaktighet och för att göra din vardag mer meningsfull. Hitta de kontaktuppgifter som passar dig genom att välja din kommun nedan. Kontakta oss idag, och låt oss hjälpa dig att skapa en mer givande vardag.