mountainbike
Järfälla

Sysselsättning för dig i Järfälla med Funkisgruppen

Funkisgruppen är ditt självklara val när du söker sysselsättning i Järfälla och har en psykisk funktionsnedsättning. Våra verksamheter är arbetslivsinriktade och vi är här för att ge dig möjligheten att närma dig dina personliga mål och drömmar.

Enhet Korta gatan: På Korta gatan 7, Solna Strand, finns vår arbetslivsinriktade sysselsättning för dig som har en psykisk funktionsnedsättning och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger i direkt anslutning till tunnelbanestationen Solna Strand och buss.

Enhet Girovägen: På Girovägen 13, Veddesta, finns vår arbetslivsinriktade sysselsättning för dig som har en psykisk funktionsnedsättning och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd från pendeltågstationen Barkarby och buss.

Individuellt anpassad sysselsättning för dig i Järfälla 

Vi ser till att du är i centrum och att det är din individuella målsättning som styr din dagliga sysselsättning. Vår verksamhet omfattar en bred palett av aktiviteter, inklusive enklare arbetsträning, arbetsliknande aktiviteter både individuellt och i grupp, individuell praktik på externa företag och socialt inriktade aktiviteter. Vi anpassar vårt stöd efter dina specifika behov och förutsättningar.

Arbetslivsinriktad sysselsättning

Vår sysselsättning har en tydlig inriktning mot arbetslivet. Vi tror på att närma oss dina drömmars mål genom konkreta handlingar och steg. Genom att kombinera professionell vägledning med din egen motivation och engagemang, strävar vi tillsammans mot att du ska nå dina mål. Vi vill hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och stärka din självständighet.

Individuell planering och uppföljning

Vi förstår att varje individ är unik, och vi har därför stort fokus på att du ska erbjudas möjlighet att påverka din verksamhet.  När du börjar hos oss inleder vi med att, tillsammans med dig, upprätta en individuell plan samt gå igenom din nuvarande situation, dina målsättningar och dina förväntningar. Ditt engagemang och din röst är centrala i hela processen.

Utbildad och engagerad personal

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av målgruppen. Vi brinner för att ge dig det stöd och den vägledning du behöver för att nå dina mål. Vi förstår de utmaningar som kan uppstå på vägen och arbetar aktivt för att skapa en trygg och givande miljö.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Vi förstår att dina behov kan förändras över tid. Om du känner att din situation kräver en annan inriktning eller mer stöd, är vi här för att anpassa oss till dina behov. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att vårt stöd är anpassat till din utveckling och förändringar i ditt liv.

Vill du veta mer om vår sysselsättning?

Om du är intresserad av att få mer information om vår sysselsättning och hur vi kan stödja dig på din resa mot dina mål, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, vår kvalificerade personal och hur vi arbetar med sysselsättning på Funkisgruppen. Nedan hittar du de rätta kontaktuppgifterna för att komma i kontakt med oss i Järfälla. Vi ser fram emot att hjälpa dig att närma dig dina drömmars mål inom vår sysselsättning.