mountainbike
Österåker

Sysselsättning för dig från Österåker med Funkisgruppen

För dig som söker meningsfull sysselsättning i Österåker är Funkisgruppen det självklara valet. Vi fokuserar på att erbjuda en arbetslivsinriktad sysselsättning, skapad speciellt för personer med psykisk funktionsnedsättning. Vårt mål är att ge dig möjligheten att närma dig dina drömmars mål genom meningsfulla aktiviteter och engagerande sysselsättning.

Enhet Företagsallén: Funkisgruppen sysselsättning är valet för dig som har en psykisk funktionsnedsättning och vill ha en arbetslivsinriktad verksamhet där du som deltagare ges möjlighet att komma närmare just dina drömmars mål.

Den gemensamma målsättningen för alla våra sysselsättningsverksamheter är att det är du som är i fokus och din individuella målsättning som styr vad du jobbar med. Enklare arbetsträning, arbetsliknande verksamhet enskilt eller i grupp, individuell praktik på externa företag eller aktiviteter av social karaktär – ditt behov och dina förutsättningar styr.

Individanpassad sysselsättning

Vi tror på att varje individ är unik och har sina egna mål och behov. Därför står du alltid i centrum av vår sysselsättningsverksamhet. Vi strävar efter att skapa en meningsfull och individanpassad sysselsättning som främjar din personliga utveckling och välmående.

Olika former av aktiviteter

Vi erbjuder olika former av aktiviteter för att möta dina behov och önskemål. Vårt utbud inkluderar enklare arbetsträning, arbetsliknande verksamhet som kan utföras individuellt eller i grupp, individuell praktik på externa företag och aktiviteter med social karaktär. Oavsett ditt behov och dina förutsättningar arbetar vi tillsammans för att skapa en meningsfull sysselsättning som passar just dig.

Vår arbetsinriktning

Vår främsta fokus inom den arbetslivsinriktade sysselsättningen är att hjälpa dig närma dig arbetslivet och stärka din arbetsförmåga. Vår engagerade personal finns där för att ge dig stöd och vägledning, oavsett om du behöver praktisk träning, social interaktion eller individuell utveckling.

Erfarenhet och kompetens

Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta med personer med psykisk funktionsnedsättning och vet vilka utmaningar det kan innebära. Vår personal har bred kompetens inom områden som funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa och social utsatthet.

Vill du veta mer om sysselsättning för dig från Österåker?

Om du är intresserad av att veta mer om våra verksamhet, vår kompetenta personal och hur vi kan stödja dig på din väg mot dina mål, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att berätta mer om vår verksamhet och hur vi kan skapa meningsfullhet i din vardag genom vår sysselsättning i Österåker. För kontaktuppgifter som är specifika för Österåker, välj Österåker i listan nedan. Funkisgruppen är här för att stötta dig och hjälpa dig att uppnå dina mål.