mountainbike
Tyresö

Sysselsättning för dig från Tyresö med Funkisgruppen

Funkisgruppen är det självklara valet för dig med psykisk funktionsnedsättning som söker en arbetslivsinriktad sysselsättning i Tyresö. Vårt mål är att erbjuda dig som deltagare möjlighet att närma dig dina individuella mål och drömmar genom en meningsfull och givande sysselsättning.

Enhet Radiovägen: På Radiovägen 27, Tyresö, finns vår arbetslivsinriktade sysselsättning för dig som har en psykisk funktionsnedsättning och som har fått denna insats beviljad. Vår lokal ligger på promenadavstånd till buss. 

Ditt mål, din sysselsättning

Vi tror på att varje individ är unik och att deras mål och drömmar ska vara drivkraften i deras sysselsättning. Hos oss är du i fokus och din individuella målsättning styr vilka aktiviteter du kommer att arbeta med. Vi erbjuder en mångfald av möjligheter, inklusive enklare arbetsrelaterad träning, arbetsliknande aktiviteter, individuell praktik på externa företag och sociala aktiviteter. Ditt behov och dina förutsättningar är avgörande för utformningen av din sysselsättning.

Varierade och meningsfulla aktiviteter

Vi är fast beslutna att skapa en meningsfull sysselsättning som möter dina unika behov. Oavsett om du föredrar att arbeta enskilt eller i grupp, på plats i vår verksamhet eller i externa arbetsmiljöer, så finns det alternativ som passar dig. Vi erbjuder varierade aktiviteter och uppgifter för att främja din personliga och professionella utveckling.

Individuell utveckling och stöd

Vi tror på att varje individ har potential att växa och utvecklas. Därför erbjuder vi individuellt anpassat stöd och vägledning för att främja din personliga utveckling. Vår erfarna och engagerade personal är här för att stödja dig på din resa mot att uppnå dina mål och främja din självständighet.

Vill du veta mer om vår sysselsättning för dig från Tyresö?

Kontakta oss för att få ytterligare information om vår sysselsättningsverksamhet, vår kompetenta personalgrupp och hur vi arbetar med sysselsättning på Funkisgruppen. Hitta de kontaktuppgifter som passar dig genom att välja din kommun nedan.

Funkisgruppen är här för att skapa en meningsfull verksamhet och bidra till din personliga utveckling i Tyresö. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig på din resa mot dina mål och drömmar.