Våra verksamheter

Vi erbjuder personlig assistans, daglig verksamhet för personkrets 1, sysselsättning enligt SoL, boendestöd, ledsagarservice och avlösarservice enligt SoL och LSS.

Daglig verksamhet

Funkisgruppen daglig verksamhet vänder sig till dig som vill ha en arbetslivsinriktad verksamhet och tillhör personkrets 1 enligt LSS.

Sysselsättning

Funkisgruppen sysselsättning vänder sig till dig som har en psykisk funktionsnedsättning och vill ha en arbetslivsinriktad verksamhet.

Boendestöd

Funkisgruppen boendestöd har som mål att göra det möjligt för dig att bo kvar hemma i din bostad och leva ett så..

Ledsagning

Funkisgruppen ledsagning har som mål att hjälpa dig att delta i fritids- och kulturaktiviteter utifrån dina önskemål.

Avlösning

Erbjuda dig som förälder och/eller närstående till den som har en funktionsnedsättning tillfällig avlösning i hemmet.

Personlig Assistans

Funkisgruppen personlig assistans erbjuder en individuellt anpassad assistans i hela landet.

Gym

Här tränar du efter din egen förmåga och med Funkispersonal på plats som stöd, träningscoacher finns alltid tillgängliga i lokalen.

Hundrastning

Professionell och personlig hundrastning. Vi hämtar upp din hund, rastar den åt dig och lämnar den åter hemma efter promenaden.

Café

På vårt hälsoinriktade café kan du i lugn miljö avnjuta kall eller varm dryck med nyttiga tillbehör.

Arbetscoachning

Funkisgruppen arbetscoachning är valet för dig som vill ha individuellt utformat stöd med frågor som rör arbete eller studier.

Stöd & Matchning

Mer info kommer inom kort.

Senaste nytt

Funkisgruppen stöd och matchning

Funkisgruppen stöd och matchning

Vi är mycket glada över att vi nu äntligen kan informera om att vi är godkända leverantörer av stöd och matchning. Arbetsförmedlingens stöd och matchning är för dig som behöver intensivt och anpassat stöd när du söker jobb. Hos oss på Funkisgruppen får du hjälp av en...

läs mer
Funkisgruppen erbjuder nu arbetscoachning!

Funkisgruppen erbjuder nu arbetscoachning!

Vi kan glädjande meddela att Funkisgruppen nu erbjuder arbetscoachning via Möjligheternas kontor för dig som är folkbokförd i Sollentuna. Låter detta intressant? Kontakta då Ida Thomasson. Telefon: 073-973 83 30 Mejl: ida.thomasson@funkisgruppen.se

läs mer
Funkisgruppen snart valbara i Tyresö!

Funkisgruppen snart valbara i Tyresö!

Nu kan vi med glädje berätta att vi från och med den 5 oktober är valbara utförare av daglig verksamhet och sysselsättning i Tyresö kommun. Har du några frågor eller vill komma på studiebesök? Kontakta då Ida Thomasson Mobil: 0739-738 330 Mejl:...

läs mer