Avlösning

Funkisgruppen erbjuder tillfällig avlösning i hemmet för dig som är förälder eller närstående till den som har en funktionsnedsättning.

 

Trygg avlastning och tid för egna aktiviteter

Du får genom avlösningen en trygg avlastning i vardagen och möjlighet till avkoppling, tid för att ägna dig åt syskon eller genomföra aktiviteter på egen hand utanför hemmet.

 

Möjlighet att påverka när och hur insatserna skall utföras

Inför uppstart av insatsen bokar vi in ett hembesök, där vi tillsammans går igenom aktuell beställning, diskuterar hur era behov ser ut och vilken typ av person som skulle passa för uppdraget. Vi har sedan en löpande dialog med dig, så att du har möjlighet att vara delaktig och påverka när, var och hur avlösningen skall utföras.

 

Rätt person för uppdraget

Vår personal har bred kompetens och erfarenhet av att arbeta med olika typer av funktionsnedsättningar, men bemötande och personkemi skall också stämma överens med behovet hos den enskilde, så vi lägger stor vikt vid en bra matchning vid valet av avlösare. Då kan vi på bästa möjliga sätt ge det stöd som beviljats.

Om det finns behov eller önskemål om att byta ut befintlig eller tillsätta fler avlösare så planerar vi för detta i samråd med er. Vi vill att ni ska känna er trygga med er insats och de avlösare som kommer till er.

 

 Vill du veta mer om vår avlösning?

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med avlösning på Funkisgruppen. Du hittar rätt kontaktuppgifter här nedan, när du väljer den kommun du tillhör.

Senaste nytt

Funkisgruppen informerar

Efter gårdagens besked om att Humana Assistans har fått sitt tillstånd indraget finns det säkert många som är oroliga. Vi vill därför klargöra att detta beslut inte på något vis påverkar vår verksamhet, att vi har vårt tillstånd att bedriva personlig assistans kvar...

läs mer

Vi söker hemtjänstpersonal

Vill du eller någon du känner jobba extra? Vi söker nu extrapersonal för uppdrag inom hemtjänst, med möjlighet att börja per omgående. Arbetstiderna varierar och kan förläggas både dag, kväll och helg. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete...

läs mer

Valbara inom boendestöd på Lidingö

Funkisgruppen är nu valbara som utförare av boendestöd på Lidingö! Om du önskar veta med om hur vi arbetar med denna insats är du varmt välkommen att ta kontakt med vår uppdragschef, Arshia Saleh Pour.

läs mer