Gym

På Funkisgruppens gym tränar du efter din egen förmåga och med vår personal på plats som stöd. Våra hälsocoacher finns alltid tillgängliga i lokalen för rådgivning och eventuella frågor.

Här får alla plats, men ingen behöver trängas!

Som medlem hos oss får du din egen hälsocoach som kommer att ha särskilt fokus på att hjälpa just dig. Din hälsocoach kommer tillsammans med dig att skräddarsy en träningsplan som utformas efter dina egna förutsättningar och mål. Skulle det inte kännas bra med din hälsocoach så har du självklart möjlighet att byta.

Då Funkisgruppens gym är ett anpassat gym så har vi stort fokus på att skapa en lugn och inspirerade atmosfär, med behagligt ljus och utan höga ljudnivåer. För att bevara den lugna atmosfären så tar vi maximalt emot sex personer samtidigt. På gymmet hittar du klassiska gym- och motionsmaskiner, lösa vikter och balansredskap. För den som vill erbjuder vi även klasspass.

För mer information, bokning av ett träningstillfälle eller ett klasspass är du välkommen att kontakta oss på 073-915 78 34 eller på gym@funkisgruppen.se.

Senaste nytt

Valbara för boendestöd i Tyresö kommun!

Valbara för boendestöd i Tyresö kommun!

Nu kan vi glädjande berätta att vi från och med den 15 oktober är valbara utförare av boendestöd i Tyresö kommun. Har du några frågor så kontakta oss enligt uppgifter nedan: Ida Thomasson Mobil: 073-973 83 30 Melj: ida.thomasson@funkisgruppen.se

läs mer