Gym

På Funkisgruppens gym tränar du efter din egen förmåga och med vår personal på plats som stöd. Våra hälsocoacher finns alltid tillgängliga i lokalen för rådgivning och eventuella frågor.

Här får alla plats, men ingen behöver trängas!

Som medlem hos oss får du din egen hälsocoach som kommer att ha särskilt fokus på att hjälpa just dig. Din hälsocoach kommer tillsammans med dig att skräddarsy en träningsplan som utformas efter dina egna förutsättningar och mål. Skulle det inte kännas bra med din hälsocoach så har du självklart möjlighet att byta.

Då Funkisgruppens gym är ett anpassat gym så har vi stort fokus på att skapa en lugn och inspirerade atmosfär, med behagligt ljus och utan höga ljudnivåer. För att bevara den lugna atmosfären så tar vi maximalt emot sex personer samtidigt. På gymmet hittar du klassiska gym- och motionsmaskiner, lösa vikter och balansredskap. För den som vill erbjuder vi även klasspass.

För mer information, bokning av ett träningstillfälle eller ett klasspass är du välkommen att kontakta oss på 073-347 55 44 eller på gym@funkisgruppen.se.

Markus E

Hälsocoach

Markus har jobbat under lång tid på Funkisgruppen inom flera olika insatser. Han har en utbildning inom anatomi, fysiologi och träningslära från The Academy. Markus utövar även elitidrott sedan flera år tillbaka.

Marcus B

Hälsocoach

Marcus har lång erfarenhet inom träning med flera års erfarenhet av olika idrotter. Marcus har även en utbildning inom anatomi, fysiologi och träningslära från The Academy.