Gym

På Funkisgruppens gym tränar du efter din egen förmåga och med vår personal på plats som stöd. Våra hälsocoacher finns alltid tillgängliga i lokalen för rådgivning och eventuella frågor.

Här får alla plats, men ingen behöver trängas!

Som medlem hos oss får du din egen hälsocoach som kommer att ha särskilt fokus på att hjälpa just dig. Din hälsocoach kommer tillsammans med dig att skräddarsy en träningsplan som utformas efter dina egna förutsättningar och mål. Skulle det inte kännas bra med din hälsocoach så har du självklart möjlighet att byta.

Då Funkisgruppens gym är ett anpassat gym så har vi stort fokus på att skapa en lugn och inspirerade atmosfär, med behagligt ljus och utan höga ljudnivåer. För att bevara den lugna atmosfären så tar vi maximalt emot sex personer samtidigt. På gymmet hittar du klassiska gym- och motionsmaskiner, lösa vikter och balansredskap. För den som vill erbjuder vi även klasspass.

För mer information, bokning av ett träningstillfälle eller ett klasspass är du välkommen att kontakta oss på 073-915 78 34 eller på gym@funkisgruppen.se.

Senaste nytt

Intervju om Funkisgruppens verksamheter

Intervju om Funkisgruppens verksamheter

Nedan kan du höra Helena Karlsson och Emma Lindberg bli intervjuade om Funkisgruppens hemma-hos verksamhet och arbetslivsinriktad verksamhet. Emma Lindberg - Arbetslivsinriktad verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=Wao29rRMna0&t=6s   Helena Karlsson -...

läs mer
Digitala kontorsmöten

Digitala kontorsmöten

I dessa Coronatider gäller det att hitta nya informationskanaler för att på ett enkelt sätt få ut information till alla medarbetare. Som ett led i detta har vi på Funkisgruppen valt att erbjuda kontorsmöten i digital form från och med denna månad. Håll ut, håll...

läs mer