Hundrastning

Funkisgruppens hundrastning erbjuder en professionell och personlig hundrastning. Vi hämtar upp din hund, rastar den åt dig och lämnar den åter hemma efter promenaden.

Promenaden sker precis som du önskar efter din hunds behov, ork och ålder. Rastningen sker antingen i en mindre hundgrupp eller enskilt.
Vi aktiverar hunden under promenaden med ex. sökövningar, tränar balans eller koncentration. Efter promenaden ser vi till att hunden kommer ner i varv och har allt den behöver för att lämnas i hemmet. Det kan vara att torka tassar, fylla vattenskål eller erbjuda mat. Du får alltid återkoppling om hur dagen har gått.

Vi på hundrastningen är engagerade, kunniga – du kan känna dig trygg med oss. Vi arbetar belöningsbaserat och med moderna metoder.

Telefon: 073-915 78 49
Mejl: hundrastning@funkisgruppen.se
Plats: Studio/Radiovägen 27, Tyresö

Senaste nytt

Intervju om Funkisgruppens verksamheter

Intervju om Funkisgruppens verksamheter

Nedan kan du höra Helena Karlsson och Emma Lindberg bli intervjuade om Funkisgruppens hemma-hos verksamhet och arbetslivsinriktad verksamhet. Emma Lindberg - Arbetslivsinriktad verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=Wao29rRMna0&t=6s   Helena Karlsson -...

läs mer
Digitala kontorsmöten

Digitala kontorsmöten

I dessa Coronatider gäller det att hitta nya informationskanaler för att på ett enkelt sätt få ut information till alla medarbetare. Som ett led i detta har vi på Funkisgruppen valt att erbjuda kontorsmöten i digital form från och med denna månad. Håll ut, håll...

läs mer