Personlig Assistans

Funkisgruppen erbjuder personlig assistans där du kan påverka hur insatserna skall utföras.

 

Med fokus på valfrihet och medbestämmande

Att vara beroende av andra för att kunna leva ett självständigt liv med goda levnadsvillkor är tufft. Det vet vi. Det är därför vi inom Funkisgruppen lägger stor vikt på valfrihet och medbestämmande, så att du så långt som möjligt får det som du vill och att dina förutsättningar blir de bästa möjliga.

Vi samarbetar med dig kring din assistans

Som kund hos oss är du alltid i fokus och har stort inflytande över din egen assistans. Vi ser det som en självklarhet att ha ett nära samarbete och vår uppdragschef samverkar tätt med dig för att dina insatser skall kunna planeras och utformas på bästa möjliga vis, utifrån dina behov och dina förutsättningar.

Vår kompetens

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans och olika typer av funktionsnedsättningar. Vi väljer ut rätt assistenter för just ditt uppdrag i samråd med dig! Våra assistenter erbjuds kompetensutveckling och resurser för att leverera trygg assistans med hög kvalitet.

Vill du veta mer om vår assistans?

Ta kontakt med vår uppdragschef Maral Daneshfar, så kan hon berätta mer om vår verksamhet, vår personal och hur vi arbetar med personlig assistans på Funkisgruppen

Maral Daneshfar
Telefon: 072-931 82 01
E-post: maral.daneshfar@funkisgruppen.se