Rusta & matcha

Vill du hitta ett nytt arbete eller börja studera?
Funkisgruppen har ett stort kontaktnät och ett nära samarbete med både utbildningsföretag och arbetsgivare – vi ger dig möjlighet till nya kontakter, utbildningar och erfarenheter i arbetslivet.

 

Vi Rustar

Genom en tydlig och målinriktad planering med din coach, får du den vägledning och de resurser du behöver för att nå dit du vill.

Du får hjälp med att skriva ansökningar, öva på intervjuteknik, kontakta arbetsgivare och söka utbildningar; det är dina behov som styr hur vi arbetar tillsammans.

 

Vi Matchar

Utifrån dina önskemål och dina förmågor hittar vi lämpliga utbildningar eller yrkesval för dig. Om du, som ett första steg, behöver öka dina färdigheter inom arbetslivet genom praktik, så har vi etablerat samarbete med ett antal externa arbetsplatser som kan ta emot dig i förberedande syfte.

Vi följer med dig på hela resan, från början till slut!

 

Vår kompetens

Vi som arbetar inom Rusta och Matcha har en bred kompetens och stor erfarenhet av arbetscoachning. Socionomer, praktiksamordnare, hälsopedagoger och socialpedagoger finns vår arbetsgrupp, och vi väljer ut en coach med de egenskaper som passar dina behov.

Funkisgruppen har personal som talar arabiska, engelska, kurdiska, persiska, ryska, serbokroatiska, somaliska, spanska, swahili, tigrinja och teckenspråk.

Vi kan även ordna tolk om behov finns.

 

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med utbildningsföretaget Academy Omsorg.

Academy Omsorg är en personlig, flexibel och verksamhetsnära skola som bland annat utbildar inom vård- och omsorg samt barn och fritid.

Du kan läsa mer på deras hemsida  https://academyomsorg.se/

 

 

 Vill du veta mer om Rusta & Matcha?

Skicka ett mejl till info@funkisgruppen.se, eller ring någon av kontakterna nedan så berättar vi mer om vår verksamhet, vad vi kan erbjuda och hur via arbetar med Rusta och Matcha på Funkisgruppen.

Denisse Johnstone.

Coach

Denisse är högutbildad arbetsvetare med inriktning konflikthantering, och har utöver detta även mångårig erfarenhet av service från både turism- och handelsbranschen. Hon har god erfarenhet av att skapa förtroendefulla relationer och vägleda sina deltagare ut i arbete eller studier. 

 Vill du kontakta mig? Ring 0739-73 83 10

Beatrice J.H.

Samordnare och coach

Beatrice har en femårig medicinsk högskoleutbildning som Kiropraktor. Hon har stor erfarenhet av både utbildning och entreprenörskap då hon har drivit företag i mer än femton år. Beatrice har arbetat i primärvården och inom vård- och omsorgssektorn som anställd och som konsult.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 70

Karin T.

Coach

Karin är en högskoleutbildad socionom och hälsopedagog. Hon mångårig erfarenhet av att arbeta med människor som bland annat hälsocoach och boendestödjare. Hon har även varit samordnare över en biograf med allt vad det innebar.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 40

Maria K.

Coach

Maria har lång erfarenhet som praktiksamordnare och har ett bra nätverk med många företag. Hon har jobbat med praktik/ och nyanställningar på företag. Maria har arbetat inom vård och omsorgssektorn.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 98