Stöd & matchning

Som deltagare hos oss är det du som är i fokus och din individuella målsättning som styr vad vi tillsammans arbetar med. Vägledning kring studier och yrkesval, nya kontakter och erfarenheter på arbetsmarknaden genom praktik på externa företag eller hjälp med intervjuteknik – ditt behov och dina förutsättningar styr.

Vi stöttar med tolk om det behövs och inom Funkisgruppen har vi personal som pratar: Arabiska, engelska, kurdiska, persiska, ryska, serbokroatiska, somaliska, spanska, swahili, tigrinja och teckenspråk.

När du kommer som ny deltagare till oss så gör vi tillsammans en kartläggning där vi går igenom dina tidigare erfarenheter, kompetenser och utbildning.

Vi har ett stort kontaktnät på arbetsmarknaden samt gott samarbete med utbildningsbolag och fokuserar på det individuella behovet vid matchningen.

Ida Thomasson
Telefon: 08-522 501 63
Mejl: stom@funkisgruppen.se

Senaste nytt

Valbara för boendestöd i Tyresö kommun!

Valbara för boendestöd i Tyresö kommun!

Nu kan vi glädjande berätta att vi från och med den 15 oktober är valbara utförare av boendestöd i Tyresö kommun. Har du några frågor så kontakta oss enligt uppgifter nedan: Ida Thomasson Mobil: 073-973 83 30 Melj: ida.thomasson@funkisgruppen.se

läs mer