Stöd & matchning

Som deltagare hos oss är det du som är i fokus och din individuella målsättning som styr vad vi tillsammans arbetar med. Vägledning kring studier och yrkesval, nya kontakter och erfarenheter på arbetsmarknaden genom praktik på externa företag eller hjälp med intervjuteknik – ditt behov och dina förutsättningar styr.

Vi stöttar med tolk om det behövs och inom Funkisgruppen har vi personal som pratar: Arabiska, engelska, kurdiska, persiska, ryska, serbokroatiska, somaliska, spanska, swahili, tigrinja och teckenspråk.

När du kommer som ny deltagare till oss så gör vi tillsammans en kartläggning där vi går igenom dina tidigare erfarenheter, kompetenser och utbildning.

Vi har ett stort kontaktnät på arbetsmarknaden samt gott samarbete med utbildningsbolag och fokuserar på det individuella behovet vid matchningen.

Är du intresserad av att veta mer? Skicka ett mejl till stom@funkisgruppen.se, eller ring någon av kontakterna nedan.

Sanna T.

Coach

Sanna är utbildad socialpedagog och behandlingspedagog. Hon har bred kunskap inom olika livsområden och har tidigare arbetat som bland annat boendestödjare med många olika målgrupper. Sanna har även lång erfarenhet av arbete inom servicebranschen.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 64

Jukka K.

Uppdragschef och coach

Jukka är socionom i grunden men har också läst lite extra kring mentalisering, systemteori och anknytning. Han har lång erfarenhet från att möta människor i olika situationer.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 95

Beatrice J.H

Samordnare och coach

Beatrice har en femårig medicinsk högskoleutbildning som Kiropraktor. Hon har stor erfarenhet av både utbildning och entreprenörskap då hon har drivit företag i mer än femton år. Beatrice har arbetat i primärvården och inom vård- och omsorgssektorn som anställd och som konsult.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 70

Karin T.

Coach

Karin är en högskoleutbildad socionom och hälsopedagog. Hon mångårig erfarenhet av att arbeta med människor som bland annat hälsocoach och boendestödjare. Hon har även varit samordnare över en biograf med allt vad de innebar.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 40

Maria K.

Coach

Maria har lång erfarenhet som praktiksamordnare och har ett bra nätverk med många företag. Hon har jobbat med praktik/ och nyanställningar på företag. Maria har arbetat inom vård och omsorgssektorn.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 98

Alexander W.

Coach

Alexander är utbildad beteendevetare med inriktning mot pedagogik. Han började sin jobbkarriär inom industri och bemanningsföretag men har under senare år sadlat om och jobbat med samordning och uppdrag inom vård och omsorg. Under sin arbetslivsresa så har han samlat på sig förståelse för många branscher och delar gärna med sig av den erfarenheten.

Vill du kontakta mig? Ring 0733-47 55 33